Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fanszörzet szárítàsa öltözöben?
Csapatban sportolok es edzes utan lezuhanyzik mindig a csapat nagy resze. A problemam az, hogy nagyon nagy es suru a fanszorzetem, es mindig nagyon sokaig tart megtorolnom szarazra (mintha mondjuk valaki nem szaritana meg a hajat). Otthon hajszaritoval szoktam (nyilvan nem a forro funkcioval) vagy epp csak meztelenul vagyok a szobamba egy ideig furdes utan.
Kerdesem, hogy szerintetek mennyire ciki az oltozoben is hajszaritoval raszaritani?
Lattuk mar egymast meztelenul a csapatbol, de ti mit gondolnatok ha az egyik csapattagotok ilyet csinalna?
Amugy egyik csapattarsam poenbol mondta hogy hasznaljam mert lata hogy nagyon szoros.
18-19eves korosztaly a sportcsapat.
Én láttam már uszodában nem is egyszer hogy hajszárítóval szárítják. Egy kicsit furcsának tűnt először, de aztán rájöttem hogy tök normális.
Gondolom te is pasi vagy, bár amikor olvastam a kérdést, a lelki szememimmel már láttam azt a női sportcsapatot...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!