Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyre jobban meglep az öltözőb...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyre jobban meglep az öltözőben, hogy a negyvesen, ötvenes férfiak leborotválják odalenn a fiatalabbak meg nem, mi a divat akkor?

Figyelt kérdés
19F
2021. máj. 22. 19:51
 1/6 anonim ***** válasza:
71%
Nem tudom mi a divat, de szerintem évi 10-15 partnerrel a sikeres férfiak körébe tartozom, és soha nem merult fel bennem hogy borotvaljak, sem senki nem kérte (max épp azt, hogy semmiképp ne). Sosem fogom megerteni miert vesztegetne erre időt egy normális hetero férfi.
2021. máj. 22. 20:00
 2/6 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a mai 40-esek voltak 20-asok, akkor jött divatba. Ma már kevésbé az.
2021. máj. 22. 20:20
 3/6 anonim ***** válasza:
22%
Nem borotválni, növeszteni kell! A nők buknak a Bin Laden szakálla stílusú prémre. Azért dugnak migránsokkal is.
2021. máj. 22. 20:32
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Nő vagyok és szerintem a legutolsó dolog, amivel foglalkoznod kell, az a divat :D

Inkább az aktuális partnereddel beszéld meg, vagy a saját ízlésed szerint csináld.

2021. máj. 22. 20:56
 5/6 anonim ***** válasza:
0%
Ugyanaz a divat ami 100 évvel ezelőtt volt: normális, értelmes, megnyerő személyiségű férfi akinek van kisugárzása, stílusa. Szimpátia, bizalom, vágy kell hogy eljuss egy nővel az ágyig - ha meg már ott vagy akkor tökmindegy milyen fazonja van a brokidnak. Nem ez alapján fognak a nők nemet vagy igent mondani.
2021. máj. 22. 21:12
 6/6 anonim ***** válasza:

Szerintem sem a divat a lényeg, legyél tiszta és ápolt.

Van akinek az jön be, ha semmi szőr nincs a másikon, van akinek a teljes dzsungel. Szerintem pl a lehető legjobb, amikor van szőr a férfiak intim területén, de "karban van tartva" pl 5-6 milisre nyírva, vagy hasonló.

De ez ugyanolyan, mint ahogy valakinek tetszik a szőrös mellkas, van aki meg a világból kifut tőle. A partneredtől függ, amíg meg keresed, legyél tiszta és ápolt, és érezd komfortosan magad.

2021. máj. 23. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!