Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Beteges, ha annyira vágysz...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Beteges, ha annyira vágysz valakire, hogy bármit tehetne veled az ágyban?

Figyelt kérdés
2021. máj. 22. 17:42
 1/8 anonim ***** válasza:
65%

Akkor igen, ha agyatlan barom. Ha értelmes - és domináns - akkor értékelni fogja, hogy a tested bármely pontját kontrollálhatja.

F, 39, dom

2021. máj. 22. 17:45
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Nem, van ilyen. Ciklus, hormonok, plusz vonzalom. Esetleg még ki is vagy éhezve.

Simán érezhetsz így.

2021. máj. 22. 18:36
 3/8 anonim ***** válasza:
Pl mit?
2021. máj. 22. 18:39
 4/8 anonim ***** válasza:

Remélem, hogy nem beteges. Én is így vagyok most valakivel. :D

29N

2021. máj. 22. 22:23
 5/8 anonim ***** válasza:

Nem tudom mennyire beteges, de azt vettem észre, hogy minél jobban öregszem és tovább vagyok egyedül annál kevésbé vagyok gátlásosabb és annál durvább és tovább tartó szexre vágyom.

Bár "bármit" még mindig nem viselnék el, hatarozottan kevesebb dologra mondanék nemet.

2021. máj. 22. 22:35
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is van olyan akinek teljesen átadnám magam. Bár róla tudom, hogy semmi beteg, fájdalmas dolgot nem csinálna, ismerem a határait.
2021. máj. 22. 23:25
 7/8 anonim ***** válasza:

Mennyi vágyakozó lélek.......amúgy nem tudom, miért kellett lepontozni.

Az első

2021. máj. 22. 23:49
 8/8 anonim ***** válasza:
Mostanában már voltam eléggé kiéhezett szexre. Ha valóban tetszene az a valaki, belsőre külsőre is egyaránt akkor igen vágynék rá.
2021. máj. 23. 10:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!