Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, férfiak! Volt már, hogy felállt valakire tömegközlekedésen és direkt úgy csináltátok hogy akire felállt az lássa ezt?
Figyelt kérdés
Volt malami válasz reakció?2021. márc. 22. 09:21
1/14 anonim válasza:
Igen. Zavartan mosolygott a lány. Én meg direkt rámarkoltam, igazítotatam rajta, hogy még jobb szögben láthassa. Tetszett neki, pirult, mint a főtt rák. 🙂 F
2/14 anonim válasza:
Ilyet nem csináltam, olyan viszont gyakran volt, hogy kora reggel mentem busszal a munkába, és a farkam csak ott a buszon kezdett ébredezni, és volt hogy nem is próbáltam leplezni, pedig alapból látszik elég jól nadrágon is, ha helyzet van nálam. De nem figyeltem, hogy néz e valaki, vagy sem.
3/14 anonim válasza:
Volt h felállt. Próbáltam palástolni, de észrevette a mellettem ülő lány. Mosolygott.
4/14 anonim válasza:
Szerintem hatalmas bunkóság zavarba hozni ezzel bárkit is. Főleg hogy a többségnek gyomortáji problémákat okoz a jelenség. Van aki dühöt, és van aki saját magát érzi kellemetlenül, megalázottnak. Ráadásul egy buszon összezárva az illetővel nincs azonnali menekülés. Mielőtt sipákolás lenne, a merevedés maga egy természetes folyamat, itt a szándékos mutogatáson a hangsúly.
5/14 anonim válasza:
igen, volt hogy felállt, de nem mutogattam, mert nem vagyok perverz állat.
6/14 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy a legtöbb nő örül, ha meglátja mondjuk a buszon, hogy mellette egy random pasinak ágaskodik a farka. Biztos van, aki igen, hát egészségére, de nekem ez inkább fenyegető. Nem csak akkor, ha egy koszos csöves az illető, tőlem lehet egy kiköpött adonisz, ez akkor is fura és ijesztő. Ezzel ti mit akartok elérni, hogy még felhívjátok rá a figyelmet is?
8/14 anonim válasza:
És ki a francot érdekel hogy neked merevedésed van? Mit nézzek rajta?
9/14 anonim válasza:
Lehet lepontozni meg megsértődni, de ez akkor se jön be a nőknek. Rengeteg ilyen sztorit olvastam, fenyegetésnek élik meg, nem dicséretnek, hogy "de jó, felizgattam, tetszem neki" vagy akármit is vártok. Ennél már csak az az undorítóbb, ha elő is veszed, elkezded verni, vagy hozzádörzsölöd a csajhoz. Aki szerint ez normális, annál vannak bajok
10/14 anonim válasza:
Felállni állt már fel, de nem vagyok magamutogató idióta pöts hogy mutogassam. Sőt ha valamit akarsz a kiszemeltedtől akkor jobb is ha látja mert ahogy a #9-es írja csak menekülni fog előled nem pedig ismerkedni.
Egy swingerben (pedig oda d.gni mennek az emberek) sem fogsz sikert elérni ha a "tudományod" csak abból áll hogy álló brokival rohangálsz fel alá. Egy nő sem fog letámadni érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!