Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Srácok, mit szólnátok, ha az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Srácok, mit szólnátok, ha az első estén a nő kinyalatná magát, majd véget vetne az együttlétnek és elköszönne?

Figyelt kérdés

Mindenféle viszonzás nélkül ott maradnál felhúzva.

Hogy éreznéd magad, miként reagálnál?

Dühös lennél, kiábrándult, hibát keresnél önmagadban? Vagy Sub vagy, így izgató lenne számodra?

2021. máj. 22. 12:41
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
25%
Úgy kinyalom, hogy könyörög h tegy be a nagy vastag farkamat.
2021. máj. 22. 17:56
 22/28 anonim ***** válasza:
16%

Nem nyalnék ki egy nőt csak úgy.

Az a minimum, hogy előtte kézimunkázzon egyet, aztán ha úgy elmentem, akkor végülis már megéri cserébe nyalni egyet, még ha utána más nem is történik.

2021. máj. 22. 17:58
 23/28 anonim ***** válasza:
92%
Hát nők mennyit csinálják ezt, hogy kielégítik a férfit, de semmit se kapnak vissza... Érdekes, hogy visszafelé már probléma.
2021. máj. 22. 19:06
 24/28 anonim ***** válasza:
100%
Furcsállnám, ha nem ez lett volna megbeszélve, és mégis így tenne. De ha előre eszerint beszéljük meg, lehet hogy rendszeresen is önzetlenül kinyalnám. Ha erre vágyik, az nem baj, csak legyen egyenes és akkor ezt monxja.
2021. máj. 22. 20:20
 25/28 anonim ***** válasza:
12%

Hát én olyan nőt ki se nyalnák aki nem velem lakik, vagy nem tudom biztosan hogy nincs senki más mellette.

A hányinger elfog a gondolattól is hogy lehet nem is olyan rég más fasza járt abba a punciba.

Barátnőmet is megfelelő tisztálkodás nyalom ki, de az is ritkán van, inkább az én élvezetem a szempont.

2021. máj. 22. 20:24
 26/28 anonim ***** válasza:
100%
Volt már ilyenben részem. Ismét izgatna.
2021. máj. 23. 18:40
 27/28 anonim ***** válasza:
100%
Semmit. Örülnék, hogy egy jót nyaltam. Imádok nyalni.
2021. máj. 23. 19:03
 28/28 fökapitany ***** válasza:
100%
Nekem teljesen okés lenne. Persze ha előtte közli,hogy neki csak az kell. Kimondottan izgat is az ilyen szitu. Szerencsére már volt is benne részem jópárszor. Sajna a nők többsége viszont inkább az aktusra vágyik,mint a nyalásra.
2021. máj. 24. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!