Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van más is aki szerint szexi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van más is aki szerint szexi dolog felhízlalni egy pasit ?

Figyelt kérdés
Nem brutálisan de azért jó kövérre.
2021. máj. 21. 13:49
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
87%
Barátom hízott pár kilót, de azért nem célom hízlalni... Ha megeszi a főztöm és repetázik annak ellenére hogy jóllakott, az jó érzés hisz ízlik neki. Azt is jó látni hogy raktam rá egy kis pocakot de nem célom hízlalni.
2021. máj. 21. 13:53
 2/17 anonim ***** válasza:
79%
Én ugyan így vagyok csak fordítva (én vagyok a pasi), szívesen főzök a páromnak, hogy hizlaljam a popóját, ciciket, combikat, hogy aztán szét tudjam szeretgetni :)
2021. máj. 21. 14:31
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem szexi, de jó, ha szereti az ételt, amit kap. De ha ez a törődés egyetlen formája, az nem egy egészséges kapcsolat.
2021. máj. 21. 14:38
 4/17 anonim ***** válasza:
19%
És hogyan? kényszereteted? idióta.
2021. máj. 21. 15:36
 5/17 anonim ***** válasza:
35%
Engem izgatna, ha találnék ilyen lányt/nőt, aki etene, igaz engem már nem kellene sokat eteni, "vágósúlyban" vagyok :D
2021. máj. 21. 15:56
 6/17 anonim ***** válasza:
61%
Büntetném ezt a feed fétist. Nagyon beteg és káros dolog. Az én szememben a legalja az az ember, aki képes a saját alantas kis vágyainak alárendelni a másik ember egészségét.
2021. máj. 21. 17:48
 7/17 anonim ***** válasza:
68%
Én szeretem a jó formás, vaskos pasikat.
2021. máj. 29. 09:04
 8/17 anonim ***** válasza:
52%
Én kb 25 kilót híztam mióta együtt vagyok barátnőmmel. :) Nekem bejön hogy kicsit teltebb lettem.
2021. júl. 8. 15:43
 9/17 anonim ***** válasza:
29%
Ez az egyik legbetegebb, legundorítóbb fétis.
2021. nov. 10. 19:39
 10/17 anonim ***** válasza:
Nem hiszem hogy ennek van kultusza. A kövér férfi sosem volt szex-szimbólum. A kövér férfi maximum a tekintélyt és vagyont szimbolizálta. Erotikában a telt női idomok voltak fetisizálva egyes korokban.
2021. nov. 11. 13:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!