Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van más is aki szerint szexi dolog felhízlalni egy pasit ?
Figyelt kérdés
Nem brutálisan de azért jó kövérre.2021. máj. 21. 13:49
1/17 anonim válasza:
Barátom hízott pár kilót, de azért nem célom hízlalni... Ha megeszi a főztöm és repetázik annak ellenére hogy jóllakott, az jó érzés hisz ízlik neki. Azt is jó látni hogy raktam rá egy kis pocakot de nem célom hízlalni.
2/17 anonim válasza:
Én ugyan így vagyok csak fordítva (én vagyok a pasi), szívesen főzök a páromnak, hogy hizlaljam a popóját, ciciket, combikat, hogy aztán szét tudjam szeretgetni :)
3/17 anonim válasza:
Nem szexi, de jó, ha szereti az ételt, amit kap. De ha ez a törődés egyetlen formája, az nem egy egészséges kapcsolat.
4/17 anonim válasza:
És hogyan? kényszereteted? idióta.
5/17 anonim válasza:
Engem izgatna, ha találnék ilyen lányt/nőt, aki etene, igaz engem már nem kellene sokat eteni, "vágósúlyban" vagyok :D
6/17 anonim válasza:
Büntetném ezt a feed fétist. Nagyon beteg és káros dolog. Az én szememben a legalja az az ember, aki képes a saját alantas kis vágyainak alárendelni a másik ember egészségét.
7/17 anonim válasza:
Én szeretem a jó formás, vaskos pasikat.
8/17 anonim válasza:
Én kb 25 kilót híztam mióta együtt vagyok barátnőmmel. :) Nekem bejön hogy kicsit teltebb lettem.
9/17 anonim válasza:
Ez az egyik legbetegebb, legundorítóbb fétis.
10/17 anonim válasza:
Nem hiszem hogy ennek van kultusza. A kövér férfi sosem volt szex-szimbólum. A kövér férfi maximum a tekintélyt és vagyont szimbolizálta. Erotikában a telt női idomok voltak fetisizálva egyes korokban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!