Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dobrev Klára vagy Angelina Jolie szexibb nő?
Figyelt kérdés
2021. máj. 20. 04:49
A kérdező szavazást indított:
Dobrev Klára
Angelina Jolie
40 szavazat
2/13 anonim válasza:
Dobrev olyan, mint egy pasi. Gyereket lehet ijeszteni a képével.
Jolie meg egy szexszimbólum.
Micsoda kérdés ez?!
3/13 mantis religiosa válasza:
Ha az első barátnőmnek olyan ajkai lettek volna, mint Angelina Jolie-nak, valószínűleg még mindig vele lennék.😁
4/13 anonim válasza:
Jolie le van soványodva. Nem olyan mint rég. Már nem szexszimbólum
6/13 anonim válasza:
Nem tudom ki az az Angelina Joli,de a Klárika,egyszerűen gyönyörű,szépseges,egy csoda!
7/13 anonim válasza:
Más opció nincs ???? dobrev a rusnya béka képével? ne viccelj már az egy bolgár hulladék :D jah igen tényleg kemény tökös csávó a dobrev:D
8/13 anonim válasza:
9/13 anonim válasza:
Egy maszkulin kinézetű "kemény nő vagyok" külsejű nő és egy színésznő összehasonlításánál szerintem elég könnyű eldönteni a kérdést. Bár Jolie már csak árnyéka önmagának (amikor pl. Lara Croft-ot játszott), iszonyatosan le van soványodva, összeesve, beesve az arca, úgy néz ki mint egy összeaszott drogos de azért ha kicsípi magát még most is 10-ből 9 pasi simán sunázná.
10/13 anonim válasza:
Kilences szerintem ő anorexiás lett !!! Nekem is ez jött le mint egy drogos. Frissebb képei alapján.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!