Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ha muszáj lenne választanotok, melyik nővel lennétek hosszútávú kapcsolatban?
Tételezzük fel, hogy kézzel, lábbal, mellekkel kielégít mindkettő, és te is nyalhatod bármelyiküket. Erre vonatkozó megkötésem nem volt. Ha jól értem, így az elsőt választanád.
Szerintem azért az nem túl extrém, ha egy nő nem akar szopni/szopatva lenni, láttam erről statisztikát nemrég, legalább az 5%-ukra igaz a nyugati kultúrában. A második esetről már jóval ritkábban, de hallottam. És miért ne tehetnék fel egy elméleti jellegű kérdést arról, hogy melyikkel lenne jobb?
A gyerekkérdésen szerintem ne akadjunk fenn, nem azon van a hangsúly. Mondjuk, hogy ameddig nem esik teherbe, mehet punciba, de amint megtermékenyül, vissza kell térni a száj+fenék kombinációra.
Csak azért merült fel a kérdés bennem, mert ahogy megfigyeltem, itt az "Együtt lennétek-e olyan nővel, aki csak szájba és popsiba engedi?" jellegű kérdésekre több férfi válaszol igennel, mint ahány nemmel (olyan 60-40% szokott lenni az arány az ő javukra), míg az "Együtt lennétek-e olyan nővel, aki nem vesz farkat a szájába?" kérdéseknél az derül ki, hogy a többség nagyon is elvárja a szopást.
12
Nagy tévedés.
Terhesen is mehet a hüvelyi szex, ugyan úgy.
15
Nem, szerintem ő az a csaj, aki valami szindróma miatt hüvely nélkül született.
Volt kiírva másik kérdése is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!