Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A gyakori anális szexnek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A gyakori anális szexnek lehetnek hosszútávú következményei? Pl nem fog zárni rendesen a végbél, aranyér, sérülések? Írnátok észrevételeket, akik gyakran szoktátok csinálni, éreztek-e változásokat?

Figyelt kérdés

2021. ápr. 3. 14:09
 1/9 anonim ***** válasza:
74%
14 éve csinálom, minden rendben. N
2021. ápr. 3. 14:20
 2/9 anonim ***** válasza:
71%
Ha van aranyered akkor súlyosbítani fogja a tüneteit és véget ér az anális pályafutásod. Ha viszont nincs... ÉS ésszel csináljátok, hogy ne legyen sérülés (meg ne kapjon egyik fél se húgyúti fertőzést) akkor semmilyen káros hosszú távú következménye nincs.
2021. ápr. 3. 14:21
 3/9 anonim ***** válasza:
74%
Heti, kétheti rendszerességgel csináljuk. Nincs semmi bajom tőle. Ugyanúgy visszaszűkül már az aktus után 10 perccel. Annyi, hogy mostmár nem kell finomkodnia és könnyebben bemegy az elején is. L
2021. ápr. 3. 14:50
 4/9 anonim ***** válasza:
61%
Ahogy a 3as is írja, akció után visszaszűkül. Én műfarokkal szoktam magam kényeztetni (férfi testben "senyvedő" csajszi vagyok), de mindig kell pluggal előtte tagítanom magam. Sikosítót viszont bőven kell használni. Illetve nem árt, ha tiszta vagy belül:) A fertőzés lehet kockázat. De ilyen kitagulastól stb nem kell tartani:)
2021. ápr. 3. 14:59
 5/9 anonim ***** válasza:
75%
A záróizom az izom. Benne van a nevében. Edzhető, rugalmas. Szeretem az extrém popsi sexet évek óta. Semmi bajom nincs belőle. Rugalmasabb lett, könnyebben tágul és hamar visszaszűkül. Heti több alkalommal csinálom. 24L
2021. ápr. 3. 15:09
 6/9 anonim ***** válasza:
0%
2021. ápr. 3. 15:34
 7/9 anonim ***** válasza:
54%
Majd öreg korotokban lesz baj. Nem fiatalon.
2021. ápr. 3. 15:35
 8/9 anonim ***** válasza:
92%
6,7 Azért ez inkább azokra vonatkozik, akiket szanaszét öklöznek meg ilyenek. Nem sima análra.
2021. ápr. 3. 15:41
 9/9 anonim ***** válasza:
81%

Kérdezz erről urológust, vagy nőgyógyászt. Én kérdeztem és ha megnézel hivatalos cikkeket, akkor a legtöbb azt mondja, hogy igen is van HOSSZÚTÁVÚ (tehát nem 5-10 éves) következménye, és idős korban tényleg szó szerint szar lesz neked.

DE! ha nem napi-heti rendszerességgel csinálod, és RENDESEN készültök rá, akkor kevésbé áll fenn a lehetősége az egészségügyi kockázatoknak.

2021. ápr. 3. 16:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!