Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Fiúk, ti értékelnétek ha a 20...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk, ti értékelnétek ha a 20 éves barátnőtök szűz lenne?

Figyelt kérdés
Ha ez lenne az első kapcsolata és még sosem volt fiúval? Nyilván kapcsolatra gondolok, ahol vannak érzelmek nem csak arra, hogy egy jó szexet cserkésszetek be. Inkább az érzelmi oldalára vagyok kíváncsi, mert a szűz lány is hamar megügyesedik.
2021. máj. 20. 22:02
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
9-es...akkor ők már nem szűz ügyes lányok. Lehet, hogy ügyesebben kellettt volna tanítani őket.:D
2021. máj. 20. 22:21
 12/17 anonim ***** válasza:
75%

Hát alapból persze jól hangzik, hogy én vagyok az első neki, de azért ha nincs olyan adottsága, hogy gyorsan belejön a szexbe, akkor én inkább hagynám, mivel nekem fontos a szex. És épp nemrég volt egy nem túl jó élményem szűz lánnyal😅

20F

2021. máj. 20. 22:22
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Se pro, se kontra nem érdekelne. A lány érdekelne, a személyisége, Ő maga nem az hogy szűz-e vagy sem. Majd összecsiszolódnánk - egyébként is idő kell a közös hullámhossz megfelelő megtalálásához, a teljes megnyíláshoz.
2021. máj. 20. 22:58
 14/17 anonim ***** válasza:
Értékelnék. F 26
2021. máj. 20. 23:28
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Azt ugye tudod, hogy minden lány, a szűzek is ugyanúgy ügyetlenül kezdik. Tehát az, hogy te 8 szűz lányból egyet tudtál rávezetni a jó szexre, az inkább rólad árul el sokat, nem a lányokról. Az ügyes nemszűz lányok is szűzen kezdték.

Én két szűz lánnyal voltam életemben, a többi már volt az. Mindkét szűz lánnyal élveztem a szexet. Az elsőnél mindketten szűzek voltunk.

Nekem imponál, ha egy lány szűz. Bármilyen életkorban, feltéve hogy nem valami vallásos, pszichés ok áll mögötte.

2021. máj. 21. 02:22
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Természetesen értékelném, és semmi gond nincs azzal, ha nem vagy tapasztalt! Majd idővel bele jössz!

F

2021. máj. 21. 08:06
 17/17 anonim ***** válasza:
26%

Ostoba vagy! Azt nem lehet tanítani aki béna és/vagy nem fogékony rá! És a nőkre egy nagy többségében jellemző is!

Hiába nagy a szájuk(neked is!), mert szerinted nem mondták hogy élvezzek a seggükbe és társai? Közben meg valójában a vaginális szexre is rágörcsölt....

2021. máj. 21. 17:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!