Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hímek! Titeket is zavar ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hímek! Titeket is zavar ha ismerkedtek egy lánnyal és a legjobb haverodtol tudod meg hogy kik húzták meg és hogy?(nem a haver húzta meg hanem más..)

Figyelt kérdés
Férfi vagyok
2021. máj. 20. 21:42
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
1%

Ha 1-2 pasija volt előttem az nem zavarna, normál embernek van pár kapcsolata az élete folyamán.

Ha össze-vissza dugta volna mindenki, na az már kicsapná a biztosítékot.

Azért mégiscsak szűz lánnyal a legjobb. (kapcsolatban, csak szexre talán egy tapasztaltabb hölgyemén jobb). Viszont a szűz lány olyan felemelő érzést ad, hogy én sajátítottam ki és nem volt senki másé.

2021. máj. 20. 21:59
 12/22 anonim ***** válasza:
96%
Kit érdekel kivel dugott? Pont nem ez fog érdekelni. Ha 100 férfival volt előttem, engem az sem zavarna. A lényeg, hogy most velem van nem? Persze lehet, hogy valakinek ez számít valamit, de szerintem ez lényegtelen.
2021. máj. 20. 22:06
 13/22 anonim ***** válasza:
96%
És mivan akkor? Nyilván nem szűz, főleg ha jó csaj. Most irigykedhetnek a többiek, hogy ezután te dugod.
2021. máj. 20. 22:07
 14/22 anonim ***** válasza:
97%
Ilyen hímsoviniszta, birtoklási vággyal inkább hagyd azt a lányt. Jobbat érdemel nálad.
2021. máj. 20. 22:07
 15/22 A kérdező kommentje:

#14.

Mondod ezt úgy hogy nem ismersz.

2021. máj. 20. 22:16
 16/22 anonim ***** válasza:
98%

Haver, te most a csajtól félsz, az exétől, vagy saját magadtól? Legyen már tököd, vagy tényleg bele se vágj.

S ha gangbangben dugott másokkal akkor mi van? A helyedben ha tetszik a csaj simán rámozdulnék (legalább dugtok egy jót). Ha meg megismered, kötődtök egymáshoz akkor nem akar majd nyilvánosan, sem máshogy mással dugni, aki meg cikizi a csajod azzal meg alaposan megbeszéled mint férfi a férfivel az ügyet. Ha elkezdtek járni onnantól a te csajod, hozzád tartozik, ha valaki beszól akkor az neked szól be, nem neki. Bár tény, ez nem kisfiúknak való terep... Szóval bro, Férfi vagy, vagy picsogós óvodás?

2021. máj. 20. 22:18
 17/22 A kérdező kommentje:

22:18

Nem vagyok ovis, nem írnam ki ide ki vagyok mert nem szabad;)

A lenézéstől tartok előre,én tetszek neki,de már tobben vihogtak meg stb hogy na nézzétek egy qurvával jár stb értd

2021. máj. 20. 22:22
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Kicsit többet foglalkozol mások véleményével mint kellene... most bízol saját magadban, vagy ennyire számít hogy mások mit gondolnak, akiknek semmi köze hozzá?
2021. máj. 20. 22:32
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

17#

Ezeket miért veszed fel? Magasról tolyni kell rá. Eleve aki azért kurváz le valakit, mert a csaj sok pasival dugott, vagy konkrét személlyel, az egy maradi paraszt.

És ha tényleg lenne önbizalmad, akkor nem magyarázkidnál itt gyakorin, hogy "de az nem is úgy, meg stb.", meg nem itt picsognál.

2021. máj. 20. 22:32
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Most a haverjaiddal akarsz járni, hogy az ő véleményük a szent?

Fel kellene nőni...

2021. máj. 20. 22:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!