Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3/10 anonim válasza:
Fiatalabb koromban még voltak valami filmjeim vele, szóval sok kellemes percet okozott nekem, gyakran vertem ki rá.
5/10 anonim válasza:
1! Rosszindulatu vagy! Nincs még annyi idös.
6/10 anonim válasza:
Több műanyag van benne, mint egy PET palackban 🙃🙂
7/10 anonim válasza:
Fiatalon és természetesen jól nézett ki, évekkel ezelőtt kövér volt, még az is egész jó volt, hacsak valakinek nem a csontkollekció az ideálja.
A lufimellű, beesett arcú sovány változat viszont undorító, ráadásul a teste is egyszerűen aránytalan, a karok normál, a test majdnem gebe.
Szóval nagyon nem. Bármely átlag nő jobb nála, ő már tönkretette magát, ami maradt az a leharcolt, kiöregedő prosti feeling, megdobva utolsó befektetésként egy pár műmellel, feltöltött ajkakkal.
8/10 anonim válasza:
5ös, jó, igen, tény, hogy elég csúnya amit írtam, na:D
De 28 vagyok és úgy tűnik ahhoz túl fiatal, hogy ne az ugorjon be róla, hogy kiégett, kivénhedt nő:D
9/10 anonim válasza:
Sosem volt az, fröccsöntött liba
10/10 anonim válasza:
Műanyag, de a NŐ definícióba valószínűleg nem fér bele!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!