Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha egy férfi meztelen képekkel társkesőzik, akkor mit gondoltok róla, hogy vajon mi lehet a célja?
Hm, ez igazán érdekes, akkor nem értem a kedves hölgyeket akik pucéren mutogatják magukat a neten és csodálkoznak rajta hogy nem találnak normális hapsit...
Ja elnézést, ha pénzért csinálják az úgy teljesen más hát persze...
Miért fáj ez neked kedves kérdező?
Miért foglalkozol velük?
Én nem foglalkozom olyan férfiakkal akik nem tetszenek nekem vagy olyan képet látok róla kirakva ami nekem nem fér bele, nem kezdek el ezen kattogni, meg kérdést kiírogatni.... Figyelmen kívül hagyom és csak azokra koncentrálok akik nekem tetszenek.
Semmi közöd ahoz hogy ki mit posztol vagy hogy kinek mi fér bele, kinek milyen az élete stb
Ők sem foglalkoznak veled, neked sem kéne.
Szerinted...
Én nem ezt tapasztalom
Vannak ilyenek mint te akiknek kB 1 kutya már minden nő ez alapján
De hálistennek van az értelmesebb fajta aki nem vesz 1 kalap alá mindenkit :)
Nem mondom hogy minden nő ilyen, de milyen bizarr már hogy többmmilliárdan láthatnak egy nőt ilyen kiszolgáltatott helyzetben?
Azoknak a nőknek is vannak szüleik, vajon milyen érzés lehet így viszontlátni a lányukat?
Én sajnálom azokat a nőket, hogy sohasem fogják megtalálni a szerelmet, mert senkinek nem fognak így kelleni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!