Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire számítok impotensnek ha csak alig egy óra szexet bírok ?
Figyelt kérdés
És utána min 2 óra pihenés kell.
( 1 óra után megpróbáltuk de nem ment ) sajnos benne vagyok a korba (38) félek hogy nem sokáig működik már és akkor totál egyedül maradok....
2021. máj. 20. 08:53
1/24 anonim válasza:
A legtöbb férfi meg ennyit se bír...
2/24 anonim válasza:
1 óra? Tudod te az, hányan bírják csak kb 3-5 percig? Sokan. Ez nem kevés idő.
4/24 anonim válasza:
Már hogy lennél impotens ezért?
Vannak akik fél óra utána "újra töltődnek", vannak akiknek 1 nap is kevés, stb.
És még ott a többi kielégítési lehetőség is.
5/24 A kérdező kommentje:
#3 azért azt nem hiszem ...
2021. máj. 20. 09:04
6/24 anonim válasza:
De igen.Sőt fiatal koromban annyi se volt.Nekem ugyanolyan hihetetlen hogy valaki 1 órán keresztül dug.
7/24 A kérdező kommentje:
#4 tudom , csináltam is , de csak annyit értem el hogy még jobban akarta a csaj én meg ott álltam lankadtan... valamennyire ment de csak maszatolás és utána az a löttyedt állapot is elmúlt ...
Szóval kétélű fegyver ez a más módon izgatás dolog is
2021. máj. 20. 09:07
8/24 anonim válasza:
[link] Ez szerint 5,4 perc az átlag.
9/24 anonim válasza:
7. Nem izgatást, hanem kielégítést írtam.
4.
10/24 anonim válasza:
Nagyon sokan örülnének neki, ha egy órát bírnának kedves kérdező 🤷♂️
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!