Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
11/20 anonim válasza:
En nagyon is de csak ha 130kg+
22/F
12/20 anonim válasza:
Én csak kövér/extrém kövér/ nővel szeretkeznék.Nekem csak a hatalmas méretek tetszenek.Számomra sokkal jobb szerelmeskedni kövér nővel,mint sovánnyal.
Persze ízlések és pofonok.....
14/20 anonim válasza:
Dugtam már túlsúlyos csajjal, először nem állt fel rá, de máskor sikerült. És akkor rájöttem, hogy baromi jó, ráadásul csinált mindent, és nagyon odaadó volt, semmi hiszti meg ilyenek.
16/20 anonim válasza:
Ha van itt 130kg+os lany szivesen megismernem
22/F
17/20 anonim válasza:
Igen, voltam már +100 kg-s nővel.
18/20 anonim válasza:
Igen, a legnagyobb idáig 160kg volt. A kövér, zsíros csajokkal a legjobb a szex, mindenhol van mit markolni rajtuk. ;)
29/F
19/20 anonim válasza:
Csak a kövér lányok jönnek be, szóval igen :D. Ismerkedek is, de a 100 kiló alattiak csak akkor jönnek be, ha kimondottan alacsonyak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!