Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szóvá tennéd barátnődnek?
Ha ráférne a mozgás és a fogyás, szólnál érte hogy a kb 1kmre levő munkahelyére miért kocsival jár. Függetlenül ha van ha nincs dolga munka után akkor is azzal jár.
Kapott biciklit is de azt se használja mert állítólag kicsi neki. Pedig csak 151cm..és nem gyereknek valót kapott..
Ha azóta hízott meg, mióta összejöttetek és zavar, akkor szóvá tenném ezt.
Az megint más dolog, hogy 1 km-re tényleg teljesen felesleges kocsival menni, de ha oda biciklivel menne, akkor sem fogyna le.
Sportolni kell rendesen, meg kevesebbet enni. Viszont sajnos lesz ebből gond, mert lustának tűnik a párod. Ugye ez a "kicsi a bicikli" is csak kifogás.
Én szólnék neki.
Persze az sem mindegy hogy te mozogsz e vagy úgy mondogatod neki hogy ugyanúgy lusta vagy.
Ha te teszel magadért, akkir lehet egy olyan beszélgetés hogy elmondod hogy ez neked nem tetszik. A lustasága, a hízása, amikor te meg teszel azért hogy vonzó maradj neki.
Fura, nekem jól esik kiszellőztetni a fejem, hazafelé, mondjuk én busszal járok.
Nem lehet, hogy késni szokott, és így próbál időt spórolni?
Mondjuk feleslegesen drága buli ezért autóba ülni. Én az anyagi részét közelíteném meg.
"Persze az sem mindegy hogy te mozogsz e vagy úgy mondogatod neki hogy ugyanúgy lusta vagy."
Azért, mert ő igénytelen a párjára nekem nem kell annak lennem!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!