Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Őszintén, izgatónak vagy zavarónal tartjátok, ha a lány aktus közben vibrátorral izgatja a csiklóját?
Figyelt kérdés
2021. máj. 19. 15:07
12/21 anonim válasza:
Izgató, és ha bedugja mellém még én is kapok a zizegésből. :D
13/21 anonim válasza:
So-so! De én azt szeretem ha az ujjával maszatol, amikor kis extrára vágyik, de semmi sem rossz! De inkább a csajok nem kedvelik a vibrit!
14/21 anonim válasza:
A páromnak vettem egy g-pont izgató vibrátort. Időnként bevetjük, mint kis pluszt. Van, hogy egyszerre van a hüvelyében a vibrátor és én, azt pedig mindketten brutálisan élvezzük! De néha azt is érzem, mikor csak magának izgatja vele. Mi szeretjük!
15/21 anonim válasza:
Szerintem inkább izgató 🤷♂️ F
17/21 anonim válasza:
Izgató. Ha a hölgy jobban élvezi a szexet akkor én is. Vibrizze csak magát, meg ficánkoljon meg legyenek görcsös orgazmusai. Úgy a legjobb!
18/21 anonim válasza:
Nem zavarna, de jobban szeretem én izgatni!:) 23f
19/21 anonim válasza:
Teljesen jooo, ha ez is benne van a játékban. Az a psi, akit ez zavar, az kissebbségi komplexusos, mert azt hiszi, nem tud eleget "teljesiteni".
Mellesleg egyvegyüttlét soha nem a "teljesítés"-ről kellene hogy szóljon.
20/21 anonim válasza:
En ujjal szoktam, aki panaszkodott rola, kidobtam L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!