Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok ti, hogy kezelitek ezt a helyzetet, illetve lányok ti már kaptátok meg ezt a párotoktól és ha igen próbáltatok ellene enni valamit?
Figyelt kérdés
Arra gondolok mikor oda kerül a sor a lánnyal, hogy megtörténik az első szex, de a csaj fogja magát és csak lefekszik és mozdulatlanul ott hever mint egy fa rönk, és mint egy a mozgásában korlátozott ügyefogyott szerencsétlenség az egész aktus alatt csak döglik, a legminimálisabb mozdulatokat ha nagyon muszáj megteszi. Ti hogy kezelitek a szituációt?2021. ápr. 29. 11:45
1/13 anonim válasza:
a helyzet akkor érett az első szexre, amikor tudunk róla beszélgetni is.
ez esetben beszélgetés lenne a dologból.
2/13 anonim válasza:
Kommunikáció. Alap dolog, főleg ha már szexeltek, illene tudni beszélgetni a dologról. Próbálj úgy fogalmazni, hogy ne legyen neki sértő.
3/13 anonim válasza:
Ha a beszélgetés után se történik változás akkor legközelebb legyél te alul, egyszerűen és finoman húzd magadra, majd hagyd hogy ő csinálja amit kell. Utána belejön
4/13 anonim válasza:
Ilyen volt az exem is. Nagyon aranyos, élettel teli csaj, jó testtel. Mikor az ágyban kerültünk, ennek az ellentétje történt: kifeküdt, és oké, dugjál. Ha kellett, szopott is, meg minden, de unalmasan. Sose tudtam, hogy jó neki, vagy nem. Mikor egyre gyakrabban lelankadtan közben ettől, az sem érdekelte. Orgazmusa sosem volt tőlem, ha kommunikálni próbáltam a dologról, mindig próbálta elterelni, mintha kínos lenne neki. Végül egyéb okok miatt is szakítottunk, de a szex sem ment jól.
6/13 anonim válasza:
"mozgásában korlátozott ügyefogyott szerencsétlenség az egész aktus alatt csak döglik" Miért gondolom, hogy nem vagy bele olyan nagyon-nagyon szerelmes?
7/13 anonim válasza:
Mélytorokra csapom.
Üdv. Pierre Woodman
8/13 anonim válasza:
Az attól függ... ha alkalmi akkor sehogy, hastala vista a "jégcsapnak" az ágyban, a legbombázóbb nő lehet de ha fap.na akkor nem érdekel másodjára ha rossz vele a szex. Ha párkapcsolat... na akkor az én "felelősségem" is hogy kihozzam belőle ami benne van, segítsek neki a gátlásait oldani, feloldódni. Kommunikáció és még extrábban több odafigyelés, pozitív visszajelzések.
9/13 anonim válasza:
Engem totál lelohasztana.
Nem lenne legközelebb.
10/13 anonim válasza:
Amikor elvesztettem én is "csak feküdtem" és az akkor még csak baràtom mozgott teljesen, mert nekem nagyon fàjt és meg voltam ijedve.
Ma màr persze full más.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!