Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért röhögött ki?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért röhögött ki?

Figyelt kérdés
Egy hete kavargatok egy csajjal, és most oda került volna a helyzet, hogy lefeküdjünk. De nagyon nem éreztem rajta, hogy élvezi amit csinálok, full megjátszottnak tűnt az egész. Ráadásul egyszer mikor elkezdtem szopkodni/szívni a melleit, akkor kiröhögött. Akkor nem tulajdonítottam neki nagy figyelmet, de így visszagondolva elég gáz. El is ment a kedvem az egész nőtől... Miért nem mondja meg ha szarul csinálom? Amúgy ő akar még ez után is találkozni, de nekem nem sok kedvem van hozzá ezek után.

2021. máj. 19. 01:16
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
26%

Bocsi de olyan nincs hogy ... szopkodni!!!

Ez egyáltalán nem szép szó. 😭

Nekem is elmegy a kedvem ha viccelődnek aktus közben, egyszer történt velem ilyen eset.

Szerintem meg tanulnod kell szex terem.

Egy hét után szex????!!!!

Kb három hónap után bújok agyba ha kapcsolatban vagyok. De mindenki más, ez nem baj , csak mondom. 21L

2021. máj. 19. 11:33
 12/12 anonim ***** válasza:
Inkább bánj vele durvábban, határozottabban, markolj bele, szorongasd erősen.
2021. máj. 21. 16:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!