Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha eszreveszitek hogy zavarban van elottetek egy lany, akkor mit gondoltok?
Izé... ezt a kérdést nem a tini rovatba akartad kiírni a szexualitás helyett?
Egyébként attól függ érdekel-e a lány vagy sem. Ha nem érdekel, akkor miért gondoljak bármire is hogy zavarba jött? Amúgy sem kezdeményeztem nála semmit. Ha érdekel akkor meg igyekszem feloldani a zavarodottságát mert meg akarom ... na azt.
Akkor meg látod fent a választ. Ha érdekel nőként akkor megpróbálom kitalálni mire gondol, miért jött zavarba, s hogy tudom benne feloldani. Akkor viszont amúgy is azon pörög az agyam hogyan tudom a szimpátiáját elnyerni. Ha meg nem érdekel, akkor max. azért fut át az agyamon hogy tudjam milyen szituációkat, mondatokat kerüljek a jövőben hogy ne jöjjön zavarba. Értsd, érdekel = fel akarom szedni, nem érdekel = nem akarom felcsípni.
S bocs, lehet nem tini fiúk véleményét várod, de te eléggé tinilánykásan gondolkodsz ha azon agyalsz "jaj zavarba jöttem x előtt ah mire gondolt közben".
Azt hogy de jó lenne szexelni vele.
Mi másra gondolnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!