Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Ha eszreveszitek hogy zavarban...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha eszreveszitek hogy zavarban van elottetek egy lany, akkor mit gondoltok?

Figyelt kérdés
De azert tegyuk fel mosolyogtok ra, meg ilyenek.
2021. máj. 18. 00:36
 1/6 anonim ***** válasza:

Izé... ezt a kérdést nem a tini rovatba akartad kiírni a szexualitás helyett?

Egyébként attól függ érdekel-e a lány vagy sem. Ha nem érdekel, akkor miért gondoljak bármire is hogy zavarba jött? Amúgy sem kezdeményeztem nála semmit. Ha érdekel akkor meg igyekszem feloldani a zavarodottságát mert meg akarom ... na azt.

2021. máj. 18. 00:43
 2/6 A kérdező kommentje:
Nem tini fiuk velemenye erdekel, toluk nem jovok zavarba, ugyhogy nem tini "rovatba" akartam irni:))
2021. máj. 18. 00:45
 3/6 anonim ***** válasza:
Hogy még szűz és hogy talán bejövök neki! Akkor igyekszem feloldani a zavarát! F.
2021. máj. 18. 01:00
 4/6 anonim ***** válasza:

Akkor meg látod fent a választ. Ha érdekel nőként akkor megpróbálom kitalálni mire gondol, miért jött zavarba, s hogy tudom benne feloldani. Akkor viszont amúgy is azon pörög az agyam hogyan tudom a szimpátiáját elnyerni. Ha meg nem érdekel, akkor max. azért fut át az agyamon hogy tudjam milyen szituációkat, mondatokat kerüljek a jövőben hogy ne jöjjön zavarba. Értsd, érdekel = fel akarom szedni, nem érdekel = nem akarom felcsípni.

S bocs, lehet nem tini fiúk véleményét várod, de te eléggé tinilánykásan gondolkodsz ha azon agyalsz "jaj zavarba jöttem x előtt ah mire gondolt közben".

2021. máj. 18. 01:02
 5/6 anonim ***** válasza:

Azt hogy de jó lenne szexelni vele.

Mi másra gondolnék?

2021. máj. 18. 06:13
 6/6 anonim ***** válasza:
Azén tapasztalatom eddig az, hogy ha egy lány/nő zavarban volt előttem, 10-ből 9x azért, mert bejöttem neki, de nem akart/mert kezdeményezni. Főleg pl kolléganőkkel, ismerősökkel voltak ilyenek.
2021. máj. 18. 11:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!