Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik? Éreztétek már a nagymellű, telt barátnőtök mellett, hogy kismellű törékeny lányokat is kipróbálnátok?
Hogy vagytok ezzel?
27/N
Ha gyereked születik és tudod szoptatni, meg fog nőni. Nekem 35 éves koromban nőtt meg a szoptatástól.
Nem lettem Pamela Anderson, de most már legalább nem csak két pattanás.
Közben pedig rájöttem, hogy tökéletes melleim voltak mindig is, hiszen a kisbabámat gond nélkül tudtam szoptatni. 35 éves koromig éreztem csökkent értékűnek magam. Hát az a helyzet, hogy engem az anyaság érlelt igazi nővé, de ehhez kellett egy olyan srác, aki meglátta bennem a lehetőséget nulla mellel is.
Kérdésedre a válaszom igen!
Mivel egy kis mellű nő is, olyan szép dekoratívan kitudja rakni, hogy az ember a szét alig tudja levenni!
Hát sajnos-nem sajnos, vagy lehet épp nem szép viselkedés tolem, de én osszejottem egy erosebb csajjal anno. Elvileg csak sexnek indult, de aztán valahogy egymásba habarodtunk, megszerettuk egymást és osszejottunk. Egyutt is voltunk pár évig. A kapcsolat vége felé felszedett így szemre tobb mint 10 kilot is, így tényleg eros lett. Azt hiszem lehet mondani hogy ténylegesen kovér, nem eros. Na és a lényeg, végig vékony dereku, hasháj nélkuli, kis seggu csajokrol fantáziáltam. Idovel beláttam hogy valojában nem kívánom ot, ezért szakitottam vele.
De a kerdésedre válaszolva, igen, én fantáziáltam végig vékony csajokrol, és csak azokat is lestem meg az utcán.
UI: elnézést az erosebb noktol, ha bántoak voltak a szavaim, de az oszinte egyenes megfogalmazással korrektebb választ tudtam adni a kérdezonek. Ez csak az én személyen vágyam, fantáziám, a farkam kívánta. Ettol egy erosebb holgy ugyan olyan szép, kedves, okos és csodás nő. EGyszeruen csak mindenki másra vágyik.
egészen biztosan van ilyen, nem egyszer tapasztalom/tapasztaltam
elég sok férfival leveleztem itt, és jónéhányuknak volt kapcsolata (barátnője, felesége) és úgy vadásztak mellette
engem is megpróbáltak felszedni, pedig csak A-s kosaram van
persze a magam részéről ilyen kapcsolatba nem bonyolódom bele
45-ös vagyok
nyilván, én is tisztában vagyok vele, hogy a nagy mell a valami, a vonzó, B kosár alatt nincs nő és így tovább (csak idéztem a gyk-n olvasható szellemes hozzászólásokból)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!