Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik? Éreztétek már a nagymellű, telt barátnőtök mellett, hogy kismellű törékeny lányokat is kipróbálnátok?
Hogy vagytok ezzel?
27/N
Azért, mert néhány embernek jobban bejön a nagy mell, az téged miért zavar? Vannak, akiknek a kicsi jön be, hatezer ilyen kérdés volt már itt is, sokan vannak ők is.
Bocs, de a kedvedért nem tagadom meg a véleményemet és az ízlésemet, hogy nekem a nagy cici jön be, nem te döntöd el.
Ez a mártírkodás és az önbizalomhiány inkább taszító. A melleddel semmi baj nincs.
Az meg főleg gáz, hogy valami csajnak a pasiját akarod elszedni és fel vagy háborodva, ha a nagy mellű barátnője mellett van (ami lehet a srácnak totál mindegy, hogy mekkora).
Hallod eddig nagyon szimpatikus voltál a leírt külső alapján de lelkileg annyira kivagy hogy teljesen elment tőled a kedvem. Szedd össze magad és millió pasit fogsz találni.
De amúgy téged kiütött a nyeregből valami nagymellű vagy mi az oka fusztráltságodnak?
Senki nem mondta szerintem, hogy tagadd meg mit szeretsz kedves 15-ös. Kicsit túltoltad a reakciód.
Leírtam a véleményem, hogy szükségtelen a szavazás... és nem akarom senki pasiját elszedni. :D
Kíváncsi voltam, hogy létezik-e ilyen szitu. :)
17-es.Egyébként valóban nincs önbizalmam a melleim miatt, mert ha lenne..akkor minden passzolhatna rajtam, mármint külsőleg számomra. De sajnos nem lehet minden tökéletes, csak rossz így tükörbe nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!