Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Pasik? Éreztétek már a nagymel...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Pasik? Éreztétek már a nagymellű, telt barátnőtök mellett, hogy kismellű törékeny lányokat is kipróbálnátok?

Figyelt kérdés

Hogy vagytok ezzel?

27/N

2021. máj. 17. 22:13
1 2 3 4 5
 11/48 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor nagymell mindenek felett. Ez előnyös rámnézve. :)
2021. máj. 17. 22:23
 12/48 anonim ***** válasza:
Igen kíváncsi lennék rá!
2021. máj. 17. 22:25
 13/48 anonim ***** válasza:
97%
Nem tudom miből vontad le ezt a következtetést mert volt mindkét vélemény. De javaslom tegyél fel erről szavazást.
2021. máj. 17. 22:27
 14/48 A kérdező kommentje:
Szükségtelennek érzem a szavazást. Egyértelmű válasz érkezne a nagymell mellett, mégha tökre formátlan, elhanyagolt vagy átlagos testalkat társul is hozzá. Mostanában ez a divat, de én nem tudok ilyen lenni. Ez van.
2021. máj. 17. 22:30
 15/48 anonim ***** válasza:
100%

Azért, mert néhány embernek jobban bejön a nagy mell, az téged miért zavar? Vannak, akiknek a kicsi jön be, hatezer ilyen kérdés volt már itt is, sokan vannak ők is.

Bocs, de a kedvedért nem tagadom meg a véleményemet és az ízlésemet, hogy nekem a nagy cici jön be, nem te döntöd el.

Ez a mártírkodás és az önbizalomhiány inkább taszító. A melleddel semmi baj nincs.

Az meg főleg gáz, hogy valami csajnak a pasiját akarod elszedni és fel vagy háborodva, ha a nagy mellű barátnője mellett van (ami lehet a srácnak totál mindegy, hogy mekkora).

2021. máj. 17. 22:32
 16/48 anonim ***** válasza:
100%

Hallod eddig nagyon szimpatikus voltál a leírt külső alapján de lelkileg annyira kivagy hogy teljesen elment tőled a kedvem. Szedd össze magad és millió pasit fogsz találni.

De amúgy téged kiütött a nyeregből valami nagymellű vagy mi az oka fusztráltságodnak?

2021. máj. 17. 22:33
 17/48 A kérdező kommentje:

Senki nem mondta szerintem, hogy tagadd meg mit szeretsz kedves 15-ös. Kicsit túltoltad a reakciód.

Leírtam a véleményem, hogy szükségtelen a szavazás... és nem akarom senki pasiját elszedni. :D

2021. máj. 17. 22:34
 18/48 anonim ***** válasza:
100%
Kiírom én helyetted, ne faradj...
2021. máj. 17. 22:35
 19/48 A kérdező kommentje:

Kíváncsi voltam, hogy létezik-e ilyen szitu. :)

17-es.Egyébként valóban nincs önbizalmam a melleim miatt, mert ha lenne..akkor minden passzolhatna rajtam, mármint külsőleg számomra. De sajnos nem lehet minden tökéletes, csak rossz így tükörbe nézni.

2021. máj. 17. 22:36
 20/48 anonim ***** válasza:
55%
Épp a kismellű vékony barátnőmmel keresnénk husibb nagymellű lányt :D
2021. máj. 17. 22:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!