Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdnétek a Billie Elish-el? Bejön nektek vagy hagyjuk kategória?
Figyelt kérdés
Állítólag az önbizalma nulla. Csúnyának tartja magát. Ti minden fajta nemű emberek lefeküdnétek vele? Magyarul nem csak férfiaknak szól a kérdés. Tényleg csúnya vagy a mentális betegségei lehúzzák a csajt?2021. máj. 17. 19:36
11/27 A kérdező kommentje:
Bocs ,de inkább ez a valós kép. Nagy a melle meg minden ,de azért én őszintén nem feküdnék le vele. Olyan feje van neki a google legtöbb képén amiken úgy néz ki mint egy depressziós drogos . Már bocs akit megbántottam ez saját vélemény és ezért tettem fel a kérdést,hogy mások véleményét megtudjam.
2021. máj. 17. 19:58
12/27 anonim válasza:
Nagy mell ide vagy oda, nekem baromira nem szimpi es nem tetszik a fura depis arca.
Bar en is orulnek ha ekkora mellem lenne 😁 de kb ennyi a pozitivum ami a kulsejet illeti
💁♂️
13/27 anonim válasza:
Itt pl nincs az extrém cuccokban sem és nincs is sexy csajnak megcsinálva címplapra. Szerintem szép arca van és jól néz ki:
14/27 A kérdező kommentje:
Nem ismerem. Nem tudok angolul sem de miért van olyan érzésem hogy ezt a csajt szándésokan alkották meg? Lehet nem is ez a saját stílusa? Zöld haj furcsa öltözködés mentális betegségek bekamuzása. Szerintem őt szándésokan hozták létre a zeneiparba.
2021. máj. 17. 20:33
15/27 A kérdező kommentje:
Hülyeségre gondoltam?
2021. máj. 17. 20:33
16/27 anonim válasza:
Amúgy mindenki a búvalbaszott képéről panaszkodik, de ha megnézel róla egy videót folyamatosan mosolyog... Csak képeken olyan :D
17/27 anonim válasza:
Ha vévignézed a róla szóló dokufilmet az Apple Musicon, akkor szerintem egy egészséges családban felnövő tini, max azokkal a félelmekkel ami kb minden tininek van + azzal amit rátesz neki a nyakába szakadt siker és az elvárások. De semmiféle mentális betegsége nincs. Szerintem ez urban legend, az emberek találták ki, akik nem kedvelik és ez párosították a melankolikusabb jellegű zenéjéhez.
18/27 anonim válasza:
Nem az én stilusom a viselkedése meg a megjelenése, meg kinézetre sem pont az ideálom, de igen, lefeküdnék vele mert jól néz ki. szép arca van, jó mellei és a teste sem rossz.
19/27 A kérdező kommentje:
Még a wikipédia is ezt írja hogy depressziós. Tudom mindenki szerkesztheti de több helyen ez van leírva . Ja és trump ellen volt a választásokon. A másik csóka nevét nem tudom amelyik elnök lett.
2021. máj. 17. 20:42
20/27 anonim válasza:
Gusztustalan ez a csaj, olyan a feje mint egy fiúnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!