Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen hosszú a péniszed...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen hosszú a péniszed alapállapotban, és mekkora felállva?

Figyelt kérdés

2021. máj. 17. 17:40
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
80%
Lankadtan 7-8 körül, állva 18-19 cm. Privátban írok kort is.
2021. máj. 19. 10:35
 32/40 anonim ***** válasza:
62%

Nos, csináltam egy statisztikát az itt született válaszokból, akik több méretet adtak meg, annál a legnagyobbat vettem figyelembe.

Összeadtam az értékeket, elosztottam azzal a számmal, ahányan leírták a méretüket, az eredmény pedig 16,9 cm lett. Magyarul majdnem 17 cm ezalatt a kérdés alatt az átlagméret. Ami nagyjából reális is lehet, bár az átlag az inkább hajlik szerintem a 15 cm felé, mint a 17 cm felé, szóval valaki/valakik 1-2 cm-t biztos hogy hozzáadtak még.

Egyébként én azt mondom, hogy átlagosan 10 férfi közül a felének lehet olyan 14-16 cm, háromnak 17-19 cm, egynek 10-12 cm (vagy még annál is kisebb), a maradék egynek pedig 20 cm.

2021. máj. 19. 15:50
 33/40 anonim ***** válasza:
96%
Az eloszlás, amit mondasz, erősen túlzó, mármint a nagyobb méretek felé. Messze nincs tíz férfiből háromnak 17-19 centis farka, és még kevésbé minden tizediknek 20 centis.
2021. máj. 19. 23:56
 34/40 Fekete.M ***** válasza:
94%

Lankadtan 12.5cm

Állva 17.5cm

Vastagság 4.5cm

16/f

2022. jan. 22. 14:41
 35/40 anonim ***** válasza:
94%

Az szuper! A számok alapján és azok tükrében csodajó lehet. Hosszan tudnám orálisan kényeztetni a legnagyobb élvezettel. Bár lehet, hogy egy ideig csak csodálattal nézegetném és gyönyörködnék benne. :)

2022. jan. 22. 23:04
 36/40 anonim ***** válasza:
56%
Hüm, felettébb érdekes. Nem volt sok pasim, de pont az első két kivételével (nekik nagyobbacska volt) 13 cm körül volt mindegyiknek. Akkor csak simán így jártam?
2022. jan. 22. 23:11
 37/40 anonim ***** válasza:
56%

Nem, nem csak így jártál, hanem ez a valóság. Régi tapasztalat, hogy az önbevallás eredménye mindig legalább két centivel több, mint a valós mérésé. Különösen a fiatalok között, ők még sokkal inkább hisznek a centik fontosságában.

Nem azt mondom, hogy semmit sem számít, hanem azt, hogy keveset. Mint ahogyan a többi testi tulajdonság, haj, szem, kockás has, jóképűség, stb.

2022. jan. 23. 06:33
 38/40 anonim ***** válasza:
87%

37

"Nem azt mondom, hogy semmit sem számít, hanem azt, hogy keveset."

11-12 éves korom körül olvastam a Káma Szutrát és abban le volt írva világosan, hogy vannak a kicsi méretű, a közepes méretű és a nagy méretű férfiak és nők. Nyilván ezt tudomásul vettem, de nem különösebben érdekelt.

Nos, felnőtt koromra kiderült, hogy nem meglepő módon ez tényleg így van. :)

Na most azok a nők, akiknek pl. rövid és szűk a hüvelye, azok nyilván nem tudnak mit kezdeni egy nagyobb méretű férfivel. Van olyan barátnőm, aki azt mondta, hogy szinte élvezhetetlen a szex a férjével és többször előfordult, hogy szex közben összeragadtak. Beszéltem egy 190 cm magas nővel, aki azt mondta, hogy gyötrelmes a szex a férjével, mert minden szex után fáj, begyullad a hüvelye.

Aztán nyilván egy hosszú, tág hüvelyű nőnek mondhatod, hogy 12-13 cm az átlag és az jó lesz, nem lesz jó.

És van az átlag nő, akinek felteszem, hogy tényleg baromira nem az számít, hogy 14 vagy 16 vagy 18 cm a partnere mérete, hanem az, hogy mennyire illenek össze.

Ez csak és kizárólag a párkapcsolat szexualitás részét érintette és annak is egy kis szeletét. Hiszen van, aki heti 10x szereti csinálni, van, aki havi 1x. Van, aki gyengéden szereti, van, aki vadul. Van, aki jól tudja használni az átlagosat is, van, aki béna egy naggyal is. És nem mellesleg a nők nagy része nem is a huzi-vonitól fog elélvezni...

És még valami. Életem során tényleg nagyon sok barátnőm volt. Összesen két barátnőmmel beszéltem méretről (pedig szexről sok szó esett). És még VÉLETLENÜL sem hangzott el a pontos méret. Soha. Az egyik barátnőm azt mondta, hogy a férjének nagy van... fogalmam sincs, hogy ez mit jelent.

2022. jan. 23. 11:33
 39/40 anonim ***** válasza:
95%
#38: Tökéletesen igazad van, én csak az átlagról beszéltem, és leginkább csak a "mérési eredmény" megbízhatóságáról.
2022. jan. 23. 11:51
 40/40 anonim ***** válasza:
95%

39

Igen, tudom és nekem is tetszett, amit te írtál.

Szeretném, ha a fiatalok olvasnának minket, mert jó lenne, ha megértenének ezt-azt a mondanivalónkból.

2022. jan. 23. 11:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!