Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, melyik alkat tetszik...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, melyik alkat tetszik jobban?

Figyelt kérdés

Ami még csinos, de azért már van rajta mit fogni? Leginkább derékon, csípőn, combon, némi has is van.

Vagy egy jóval csinosabb, de vékony? Formás, csinos, de nagyon vékony.

2021. máj. 16. 22:19
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
Nekem az akin van fogni valamit, és hozzá legyen vidám és kedves
2021. máj. 16. 22:51
 12/24 anonim ***** válasza:

Ezek csak számok, az összkép számít, elég sokat levesz/hozzáad az arc, a teljes "kép". Ha az alkat érdekel. Végeztek rá pszichológiai teszteket, a férfiaknak sziluetteket, rajzot női testeket mutattak és pontozniuk kellett melyik a legvonzóbb. A legtöbb "szavazatot" az 1.5-1-1.5 arányok kapták (ha úgy nézzük 90-60-90), ettől még van akinek ez, másnak meg totál másmilyen alkat jön be a legjobba. Ízlések és pofonok, nem vagyunk egyformák.

Egyébként felesleges ezen rugóznod, hozd ki magadból, az adottságaidból a legtöbbet. Némi sport, igényes megjelenés, öltözködés, na meg a kisugárzás (ha nem savanyú szőlő valaki) elég sokat tud dobni a valós összképen, vonzerőn.

2021. máj. 16. 22:54
 13/24 anonim ***** válasza:
Utóbbi.
2021. máj. 16. 22:58
 14/24 anonim ***** válasza:
Nekem egyértelműen az első jön be jobban, de most komolyan olyan nehéz keresni két képet Google barátunkkal és belinkelni?
2021. máj. 16. 22:58
 15/24 anonim ***** válasza:
Erre így nem lehet leírásból válaszolni. Mutass netrol legalább 2 csajt.
2021. máj. 16. 23:01
 16/24 anonim ***** válasza:
Gondolom konkrét személyek vannak a kérdés mögött, hiába a netről két csaj.
2021. máj. 16. 23:02
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

Csak hogy segítsek kicsit a kérdezőnek, én a leírás alapján ilyen nőkre gondolok:

1: [link]

2: [link]

De javíts ki ha tévedek.

2021. máj. 16. 23:10
 18/24 anonim ***** válasza:

"Mondjuk 175/75

meg 175/60"

a 175/60 mióta nagyon vékony?

2021. máj. 16. 23:12
 19/24 anonim ***** válasza:
0%

17

A második csaj akit linkeltél az max 50kg lehet, de 60 tuti nincs.

2021. máj. 16. 23:14
 20/24 anonim ***** válasza:

Hát a linkelt csajok közül egyiket se de ha muszáj akkor inkább a vékonyabbat.

Az eredeti kérdésre: én inkább a sportos csajokat szeretem illetve ha a csípő kicsit szélesebb és a fenék hangsúlyosabb. De azért nem jön be ha van mit fogni a csajon mert általában az a hasat jelenti.

2021. máj. 16. 23:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!