Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 20 feletti szűz lánynak a megd*gatás már csak tüneti kezelés, de akkor hogyan jöjjön helyre lelkileg?
Figyelt kérdés
2021. máj. 15. 23:55
21/28 anonim válasza:
Nem vagyok csúnya, sem kórosan elhízott, ha erre próbálsz célozni (csak mert észrevettem, hogy a nők sikertelenségét itt kizárólag ezekre szokás visszavezetni).
22/28 anonim válasza:
21
Mi az a másik accountoddal válaszoltál?
23/28 anonim válasza:
#9,én 20 évesen veszítettem el,azért vártam olyan sokat,mert addig nem találkoztam egyetlen férfival sem,aki lángra lobbantott volna.Aktívan ismerkedtem,de minden jelentkezőnek volt valami tulajdonsága,amitől viszolyogtam,a csókjuk is rosszul esett.Aztán megismertem a mostani barátom,és megfordult velem a világ.Kimondhatatlanul boldog vagyok,hogy ő az én elsőm,és szerelemből történt a dolog,azóta is pazar a szexuális életünk.
24/28 anonim válasza:
Látom nem sikerült átadni mondanivalóm lényegét az előző valaszomban. Szó nincs arról, hogy "a maszti jobb, mint a szex", egyszerűen az a helyzet, hogy érzelmek nélkül, egy olyan partnerrel, aki semmit nem jelent nekem kevésbé kielégítő a szex, mintha masztiznék. Egyértelműen jobb a szex, de csak a megfelelő partnerrel, mert (nekem legalábbis, de meg merem kockáztatni, hogy a legtöbb nőnek vagy bármilyen nemű, párkapcsolatban élő embernek is) hozzátesz az élvezethez, hogy örömöt okozok annak, akit szeretek, miközben nyilván én is élvezem az aktust. Ha ez az érzelmi kapcsolat nincs meg, akkor felesleges időpazarlásnak tartom az egészet, inkább elintézem magamnak és így legalább garantált lesz, hogy végig élvezem a dolgot, míg egy random partnerrel egyáltalán nem lenne erre garancia.
25/28 anonim válasza:
Milyen másik account? Ezen a két válaszon kívül csak a 7-est írtam én.
26/28 anonim válasza:
25
Akkor miért vetted magadra a 10-es válaszom?
Én a kérdezőről beszéltem a tiédet nem is olvastam.
27/28 anonim válasza:
Hát mert a 9. hozzászólásban foglalt kérdés minden itteni szűz csajhoz szólt (ahogy értelmeztem), te pedig arra reagáltál.
28/28 anonim válasza:
Egy állandó, szexben sem szűkölködő kapcsolat helyre hozhatja!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!