Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy 20 feletti szűz lánynak a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 20 feletti szűz lánynak a megd*gatás már csak tüneti kezelés, de akkor hogyan jöjjön helyre lelkileg?

Figyelt kérdés

2021. máj. 15. 23:55
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:

10

Privátba?

2021. máj. 16. 06:45
 12/28 anonim ***** válasza:
100%

Most mi?

Most az a baj, hogy még szűz vagy és már mindenáron el akarod veszíteni? Vagy más a baj, és gondolod, ha az első szembejövő megd*g azzal jobb lesz?Ahogy előttem írták, ha találsz egy olyan férfit akivel szeretitek egymást és vele lefekszel, akkor,valószínűleg jobb lesz.Bármi is a baj.

2021. máj. 16. 07:08
 13/28 anonim ***** válasza:
32%

#10 Mondjad csak.

Jézust sem szerették, mert igazságot beszélt

2021. máj. 16. 09:13
 14/28 anonim ***** válasza:
96%
Ismerkedés, bizakodás, nem szabad feladni. Sejtem, mit érezhetsz, hasonló cipőben jártam, csak én egy barátommal át is estem a beavatáson negyed éve és semmivel sem lett jobb, sőt.. hatalmas különbség van a szex és a szeretkezés között, utóbbi az, amit valójában keresünk, nem csak a testi kontaktus. Írj ha gondolod, szívesen beszélgetek 😊
2021. máj. 16. 10:09
 15/28 anonim ***** válasza:
58%
14 lemaradt, hogy 22 éves srác vagyok, ha ez befolyásolna 😅
2021. máj. 16. 10:10
 16/28 anonim ***** válasza:
92%

#9-re válaszolva:

Személy szerint simán csak olyan párt kerestem, akit nem elviselni kell, hanem örömmel vagyok vele. Olyan sokszor lett volna, akinek valamilyen tulajdonságától felfordult a gyomrom, de amúgy a többi dolog oké volt vele, na erre nem tudtam rávenni magam még úgy sem, hogy amúgy vágytam volna a szexre, akár csak alkalmilag kipróbálni is. Ehhez még hozzáadódik egy csendes, visszahúzódó személyiség, értelemszerűen soha nem én voltam (és nem is leszek) az, akit minden társaságban először észrevesznek a férfiak.

A témakör miatt, ha erre irányult a kérdés: a nőknél mást jelent a szex, mint a férfiaknál. Hiába vágytam rá, sosem voltam hajlandó lefeküdni olyannal, aki nem volt minden szempontból megfelelő csak azért, hogy megtapasztaljam, milyen. Inkább maszturbáltam, akár naponta többször is. Így utólag, már párkapcsolatban élő nőként: a maszturbálás szexuálisan kielégítőbb, mint a "valódi" szex.

2021. máj. 16. 10:21
 17/28 anonim ***** válasza:
80%

"Így utólag, már párkapcsolatban élő nőként: a maszturbálás szexuálisan kielégítőbb, mint a "valódi" szex."

Na, megérte elferdíteni a szexualitásodat! Istenem de ostobák egyesek!

2021. máj. 16. 10:27
 18/28 anonim ***** válasza:
83%

#16, a válaszod első fele igaz és hasznos. Az utolsó mondatból azt érzem, hogy a párkapcsolatodban nem sikerült teljes mértékben az első részben leírtakat érvényre juttatnod.

Az kölcsönös érzelmeken alapuló szex sokkal jobb, mint a maszturbálás. A pasi mindazt meg tudja csinálni, amit te, és alkalmasabb eszközei vannak hozzá. Tanítsd meg neki, ő is hálás lesz érte.

2021. máj. 16. 10:49
 19/28 anonim ***** válasza:
69%
Szegénykém, én sajnálom azt a lányt akinek a maszti jobb, mert neki még nem volt szerencséje találkozni olyan férfival aki odaadó, gyengéd, de határozott és tudja mit kell tennie!
2021. máj. 16. 10:50
 20/28 anonim ***** válasza:
100%
mitől van lelki gondja egyáltalán?
2021. máj. 16. 13:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!