Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » OnlyFanson hogyan lehet pénzt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

OnlyFanson hogyan lehet pénzt keresni? 20L

Figyelt kérdés
Úgy is lehet pénzt keresni vele ha az arcom nem látszik sehol sem?

2021. máj. 14. 15:57
1 2 3 4
 31/40 anonim ***** válasza:
Csomó cég akarva-akaratlanul küldi továbbképzésekre az alkalmazottait. Rengetegen levelezőn tanulják ki a választott szakmát, közben pedig dolgoznak. Vannak akik család mellett. Ez a ,,neem tud elmenni.." csak egy kifogás, aki akar az csinálja. Egyébként meg, hogy legyen visszacsatolás a kérdezőre, egy 20 éves lány mitől nem tud elmenni dolgozni? :D
2021. jún. 3. 21:07
 32/40 anonim ***** válasza:

Egyetem, főiskola, akármi... a mellette fennmaradó szabadidejét meg csessze el mind lehetőleg, hogy màsoknak megfeleljen...

(Csomóan sugardaddy-t tartanak egyetem, fősuli mellettt... ja tényleg, azt senki se làtja :D)

2021. jún. 3. 23:06
 33/40 anonim ***** válasza:

#32 minden nőt ismersz, hogy ezt így ennyire látod vagy csak a hasadra csaptál és kinyilatkoztattad? Szerintem az utóbbi.

Egyébként azt nem tagadom, hogy biztos van egy csomó főiskolás korban lévő prostituált lehet, ugyanakkor ezt hagy ne kelljen már a fiatal lányoknak követendő példának tartani.

Egyébként meg nem kell másoknak megfelelniük de tudod sokaknak az erkölcs belső indíttatásból jön nem pedig valamiféle megfelelési kényszerből.

2021. jún. 6. 19:18
 34/40 anonim ***** válasza:

Sehol nem írtam, hogy mindenki...

"az erkölcs belső indíttatásból jön"

Jöjjön... akinek meg nem, azt se kell leköpni. Nem lehet mindenkitől elvárni a szentéletet.

2021. jún. 6. 21:03
 35/40 anonim ***** válasza:

#34 De egy álszent vagy. Majd ha a kényelmes onlyfansos életetek keresztbe töri a karriereteket vagy nem lesz gusztusa senkinek hozzátok érni a digitalizált pr*sti múltatok miatt, Ti lesztek az elsők akik rohannak ki majd az utcákra, közben skandálva hogy kib*szott veletek az a szemét patriachátus rendszer.

Lassan tényleg a normális, erkölcsös, egészséges értékrenddel élő emberek fognak kisebbségbe kerülni az ilyen kétbitesek miatt.

2021. jún. 7. 00:38
 36/40 anonim ***** válasza:

Még az álszent szó fogalmával sem vagy tisztában...

És személyeskedsz továbbra is, mi lesz, meg mi nem lesz.

Én nem 20 éves vagyok, nem olnyfans-ozok, mindig volt, aki hozzám nyúljon, most is van, csak éppen jópár éve ugyanaz.

És rögtön 2 bites, aki szabadabban gondolkodik, és nem ítélkezik, mert nem ettől függ, milyen ember....

De akkor ha màr személyeskedünk, fogd meg a fenenagy erkölcsödet, gyűrd össze, mint egy papírt, és jó mélyre dugd fel a seggedbe, majd szorítsd össze, ki ne csússzon egyszer.

2021. jún. 7. 07:44
 37/40 anonim ***** válasza:
Miért ne látszódjon az arcod? Vállald fel nyugodtan, hogy prosti vagy :)
2021. jún. 9. 13:24
 38/40 A kérdező kommentje:
De nem prosti az.. :/
2021. jún. 19. 10:25
 39/40 anonim ***** válasza:
Ezeknek mindenki az, kèrdező, kár velük vitatkozni, elkorcsosult, csőlátású szentfazekak....
2021. jún. 19. 10:41
 40/40 anonim ***** válasza:
Penzert arulnad a tested = prosti vagy
2021. jún. 19. 11:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!