Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » OnlyFanson hogyan lehet pénzt...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

OnlyFanson hogyan lehet pénzt keresni? 20L

Figyelt kérdés
Úgy is lehet pénzt keresni vele ha az arcom nem látszik sehol sem?

2021. máj. 14. 15:57
1 2 3 4
 11/40 anonim ***** válasza:
52%
#10 írj rám kérlek:)
2021. máj. 14. 18:06
 12/40 anonim ***** válasza:

Úgy,hogy bátornak kell lenni.

Itt ezek a kislányok csak rinyálnak mint egy qurva.

2021. máj. 14. 19:01
 13/40 anonim ***** válasza:

A pénzkeresés elég egyszerű, képet töltesz fel amit megvesznek mások. Első sorban fiatal művészek megsegítésére jött létre az oldal ahol a képeiket árulhatták. Ma a fő profiljuk, hogy lányok mindenféle képet árulnak magukról ott, nyilván főleg intimebb témában.

A kérdés az, hogy te mit is szeretnél majd ott árulni. Ehhez kell majd egy jó árút készítened, persze elég nagy már ott akár a művészek, akár a lányok közt akik magukról raknak fel képeket.

Igazából a profilodtól függ, hogy mit kell majd és hogyan csinálnod.

2021. máj. 15. 14:06
 14/40 anonim ***** válasza:
Tajekoztassatok errol engem is kerlek!😄 egy ket sugar daddy-t elviselnek
2021. máj. 17. 22:30
 15/40 A kérdező kommentje:
Hát sugar daddyt enis.. 😅
2021. máj. 19. 13:42
 16/40 anonim ***** válasza:
Kérdem én azt lányok, hogy mi a baj a munkával?
2021. máj. 21. 21:44
 17/40 A kérdező kommentje:
Ha van egyszerűbb mód is, akkor miért ne? 🤔
2021. máj. 24. 14:29
 18/40 anonim ***** válasza:
#17 önbecsülés
2021. máj. 24. 17:44
 19/40 anonim ***** válasza:

A kasszánál az üzletben azzal nem lehet fizetni, a közművek se fogadják el, úgy tudom.

Amúgy meg én pl úgy gondolom, amíg nem ér hozzám senki, nem érdekel, mit látnak belőlem, ha pénz van belőle.

2021. máj. 26. 14:50
 20/40 anonim ***** válasza:

Ne értsük itt félre egymást mert pont nem akarok én abba beleszólni, hogy felnőtt nőként éppen mivel keresel pénz mindaddig míg konszenzusos alapon történik és törvényes.

Ugyanakkor az ne legyen már tényként közölve, hogy egy nő vagy prostituálja magát vagy nem lesz hol laknia és éhen hal, mert ez így nem igaz.

Lehet, hogy te csak ezt látod járható útnak de azért ez már egy másik narratíva.

2021. máj. 26. 20:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!