Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van nálatok, ellenőrzitek a barátnőtöket/feleségeteket, hogy beveszi-e a tabit?
Az én párom folyton ellenőrzi, ott akar lenni mikor beveszem, mert ő ettől lesz nyugodt.
Akkor nem bízik bennem?
1, nem vagyok feledékeny
2, nem szeretnék én se még gyereket
Ma reggel mikor zuhizott kiszóltam neki, hogy beveszem. Nem jött válasz. Mikor kijött mondtam, hogy már bevettem. Valami 4x visszakérdezett, hogy biztos? Meg a levelet is megnézte hány hiányzik.
2 éve vagyunk együtt és fél éve szedek tabit.
22nő, 24férfi
Nálunk így volt:
Akkor még a barátnőm volt, ma már a feleségem. Bejelentette gyógyszert akar szedni, mondtam akkor intézd. Aztán szólt, hogy elkezdte szedni.
Szedte úgy két évig, fogalmam nincs hány félét, mert mindtől baja volt.
Majd jelezte, hogy mégsem szeretné szedni, mondom ok akkor ne szedd.
Én nem tudom mikor vette be, mikor járkált az orvoshoz, én már mindig csak a végeredménnyel szembesültem. Sosem merült fel kétség bennem, hogy nem veszi be, sosem adott okot a bizalmatlanságra.
Gyerek téma is hasonlóan zajlott mondta, hogy babázna hát én nagyon nem, elfogadta nem esett teherbe, sőt egy balesetnél még ő szaladgált esemény utániért.
Én férfiként elgondolkoznék jó kapcsolatban vagyok-e, ha már ilyen problémák merülnek fel.
Ez mekkora hülyeség már ne is haragudj. Ha annyira retteg attól hogy átb@szod, akkor húzzon gumit. Mit ellenőrizget, ha ennyire nem bíztok egymásban, akkor minek vagytok együtt?
Gyógyszert szedek én is. Mikor összejöttünk, először gumiztunk, azt is megbeszéltük. Aztán mivel egyikünk se rajong különösebben a gumiért, mondtam, hogy legyen fogamzásgátló. Elmentem az orvoshoz, laborba, stb., kiváltottam, szedem. Nyilván tudja, meg ott veszem be előtte sokszor, lehet szólna is, ha elfelejteném, de sose ellenőrizte (egyik pasim se). Azt is megbeszéltük már, hogy év végén, jövő év elején abbahagyom, egyrészt mert most már eléggé rosszul tűröm, másrészt mert lassan jöhet a gyerek. De még párszor meg fogjuk beszélni ezt a témát. Nem is lennénk együtt ha nem bíznánk egymásban, meg nem tudnánk megbeszélni a dolgokat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!