Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy van nálatok, ellenőrzitek a barátnőtöket/feleségeteket, hogy beveszi-e a tabit?
Az én párom folyton ellenőrzi, ott akar lenni mikor beveszem, mert ő ettől lesz nyugodt.
Akkor nem bízik bennem?
1, nem vagyok feledékeny
2, nem szeretnék én se még gyereket
Ma reggel mikor zuhizott kiszóltam neki, hogy beveszem. Nem jött válasz. Mikor kijött mondtam, hogy már bevettem. Valami 4x visszakérdezett, hogy biztos? Meg a levelet is megnézte hány hiányzik.
2 éve vagyunk együtt és fél éve szedek tabit.
22nő, 24férfi
nem szeret teged igazan
retteg hogy becsuszik a baba es elcseszi az eletet mert nem te vagy neki az igazi
Sokan írták privátban is a kontroll mániát...itt válaszolok, hogy az tulajdonképp nincs, bárhová elmehetek, ha sokáig kint vltam a barátnőimmel, nyilván megkérdezi hol voltam, de válaszolok és le is van tudva. Meg boldog vagyok mellette, mindössze ez az egy téma amit nagyon komolyan vesz. Amíg óvszereztünk is mindig leellenőrizte az együttlét után. Engedett bele vizet. Állítása szerint neki még sehogy se férne bele egy gyerek.
Nekem se, csak miért nem érti meg, hogy magamtól is betudom szedni azt a sz@rt?
Ha ennyire fél,akkor húzzon gumit is! Egyébként az ilyen, nálam a bizalmatlanság felső foka!
F
Az egy példa volt. Másban sem merül ki.
Erre a témára meg régen is nagyon vigyázott, mikor gumit használtunk.
Csak hát ha becsúszna egy baba, mert nagyon kicsi esélye ugyan, de becsúszhat akkor mi lenne? Gondolom az elvetetés.
Nagyon fél attól, hogy becsúszik a gyerek, és ez valahol érthető is. Nem egy nő akarja ezzel magához láncolni a pasit, hogy azt hazudja, hogy szed gyógyszert holott nem, utána meg a pasin verik le a gyerektartást.
Nyilván én nem felttelezem, hogy te ezt csinálnád, és szerintem a párod sem, csak lehet fél attól, hogy átverik, az is lehet, hogy volt ezzel már rossz tapasztalata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!