Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, egy tág nő tud kompenzálni azzal, ha a hüvelyizmaival rászorít a péniszetekre?

Nem kötelező ám tágnak maradni...
Vannak izom gyakorlatok amiket elvégezhetsz hogy feszes legyen a rés.
Szerintem minőségi különbséget okoz a férfinak és a nőnek is ha edzel kicsit.

Én szeretem ha tág, mert én vastag vagyok.
Egymáshoz képest kell jónak lenni.

Volt egy exem aki elég tág volt. Majdnem a teljes kezem befért neki ha nagyon felizgult, de 3 ujjal simán tudtam ujjazni de 4 sem volt probléma. Ehhez képest én nem vagyok egy alkarnyi méret, épp ellenkezőleg. Bevallása szerint mikor először nyult a nadárgomba megijedt, hogy mire lesz elég ez, mert kicsinek gondolta.
Végül jól sült el, mert a szexben, nagyon is jól összehangolódtunk, nem emiatt lett vége. És bizony ő edzett puncira is, meg tudta szorítani a farkam hüvelyből. Ha akkor szorított rá, hogy be akartam tolni oyan érzés volt, mintha egy szűk punciba tolnám. De folyamat nem tudta szűken tartani mert az neki volt nehéz, viszont közben rá rá szorított, meg amikor bedugtam összehúzta és ezektől mindkettőnknek jobb volt. Elmondása szerint neki az is izgató volt, hogy beleült, nem mozdult egyikőnk sem csak szorongatta. Ezt élveztem én is, de a szorításokkal saját magát is tudta ingerelni a farkamon amit élvezett.
Ha a lány hüvelye kompatibilis a fiú farkával az a legszerencsésebb persze, de ahogy a mi példánk is mutatja egy tág csaj egy kisebb méretű hapsival is képes kielégítő szexuális életet élni, csak azért tenni kell mindkét félnek. Ő többek közt azzal is tett érte, hogy edzette a hüvelyi izmait, ami kölcsönösen jó volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!