Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/nők! Nektek mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/nők! Nektek mennyire megy a "Pompoir" azaz a pénisz ritmikus szorongatása a hüvelyizmaitokkal? Szoktátok alkalmazni szex közben? A párotok szereti?

Figyelt kérdés

2020. nov. 10. 21:21
 1/7 anonim ***** válasza:
0%
Honnét veszitek ezt a sok fasságot?
2020. nov. 10. 21:23
 2/7 fegya ***** válasza:
100%

Hát ezt a szakkifejezést még nem hallottam,de nekem volt egy barátnőm(tornász)aki ezt tudta!

Orgazmuskor csodásan meg tudta szorongatni!

Azóta sem volt olyan,ezek szerint ritka csemege!

2020. nov. 10. 21:35
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Nekem is volt olyan csajom aki még tudta csinálni.

Isteni volt. 👌

2020. nov. 10. 21:38
 4/7 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudtam hogy így hívják, de erre mindenki képes, hisz mindenkinek vannak ott izmok

Én szoktam csinálni, eddig több pasi meglepődött, mert korábban nem csinált ilyet nekik senki. Szóval ebből gondolom, hogy kevés csaj szokta csinálni ezt, pedig elvileg mindenki képes rá:)

23

2020. nov. 10. 21:40
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Kegel gyakorlatok III. legfelső haladó szint. Úgyhogy a nők 1%-a sem képes rá, ehhez legalább fél év minden nap történő folyamatos gyakorlás kell.
2020. nov. 10. 22:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

#5 Nem hiszem.

Szoktam, mindenféle gyakorlás nélkül. Van, hogy párom kéri. Egyszer sem panaszkodott még, hogy nem érez belőle semmit.

2020. nov. 10. 22:12
 7/7 anonim ***** válasza:
100%
Szeretem csinálni, érdekes módon nekem is több párom meglepődött ezen, pedig sose gondoltam rá különleges ritkaságként.
2020. nov. 10. 22:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!