Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nincs itthon a pasim, mire maszturbàljak? L
Komolyan mondom hogy megyek
Jobb labama a gázon bal lábam a jobb labon😋😍
Szerintem nem Józsi. Szerintem Pista.
Különben az interneten sosem lehet tudni, kivel akadsz össze. Engem egyszer leszólított chaten egy arc azzal, hogy "gyönyörű 18 éves szűzlány vagyok, ismerkedj velem, idősebb pasikra vagyok rágerjedve". Persze elhajtottam a vérbe azzal, hogy biztos valami hülyegyerek szórakozik, de addig kötötte az ebet a karóhoz, amíg aztán nem beszéltem vele előbb ott chaten, aztán Skype-on. És vazze, tényleg egy gyönyörű 18 éves szűzlány volt, aki az idősebb pasikra volt rágerjedve! (Az már más kérdés, hogy semmi valódi nem lett aztán a dologból, mert a világ másik felén tartózkodott a csaj.)
Szóval, még az is lehet, hogy valami szőke tündérke ül meztelenül a gép előtt és írogatja ezeket. Lehet, csak nem valószínű.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!