Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tapasztalt lánynál lehet esélyem ha én még béna vagyok benne?
Ha eleinte béna vagyok lehet hogy helyettem inkább keres mást? Szép lány szóval nem nehéz neki mást találnia.
Hogyan kell jól szexelni? Átlagos méretem van, hogyan kell jól szexelni? Ő alacsony én magas vagyok.
Szerelmes vagyok egy lányba. Jelenleg van barátja és mint megtudtam ő se volt senkivel a lány előtt... Őszintén szólva kicsit hülyének is néztem a lányt, mert kifejezetten jó nőként 21 éves szűz fiúval összejönni... Eleve aki 21 évesen szűz az már selejt az én szememben (én is ilyen vagyok, és én is selejt vagyok). Szóval... Ez valahogy megtörtént és még látom is a lányon, hogy tényleg... Ha nem is szereti, de érez némi vonzalmat. Szóval így sincs minden veszve csak ne hangoztasd.... Én el se mondanám első körben, és szex után is inkább hazudnék, hogy volt valaki előtte, inkább higgye, hogy sz4r vagyok, minthogy szűz.
(már úgy 18 év felett biztos)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!