Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Igaz az hogy kevés lánynak...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Igaz az hogy kevés lánynak elég az átlag pénisz?

Figyelt kérdés
És a többség a nagyot szereti?
2021. máj. 10. 10:19
 1/6 anonim ***** válasza:
61%

Miért kell mindig a farok méreten lovagolni? Ha csak fele ennyi időt fordítanátok arra hogy a nővel foglalkozzatok, figyelmesek legyetek, odaadóak akkor már előrébb jutnátok.

Nagy farokkal és átlag mérettel is lehet valaki nagyon béna.

2021. máj. 10. 10:21
 2/6 anonim ***** válasza:
82%

En tapasztalatom alapján nem szeretik a nagyot mert fájdalmat okoz nekik. Még akkor is ha nem mozgok nagyon fesziti a puncijuk. Legalábbis némelyik lány erre panaszkodott.

Nekem pedig csak 19 cm.

2021. máj. 10. 10:21
 3/6 anonim ***** válasza:
69%
#1 Igazad van nagyon. Nem a méret a lényeg, ha balfax vagy akkor balfax vagy ez lehet 10cm vagy 20cm is
2021. máj. 10. 10:44
 4/6 anonim ***** válasza:
32%
De azért jobban szeretik a 20as balfaszt mint a 10est. 👌
2021. máj. 10. 11:12
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem 17 cm és komolyan mondom nagyon sok dicséretet kapok rá, kb minden második lánytól simán. Hogy pont jó méretű, pont kitölti őt belülről. Vagy hogy végre egy olyan, ami nem tűnik el a kezei között (mint a kisebbek). Szóval a méret tekintetében nekem nagyon feltornázták a nők az egóm. Egyébként én is úgy képzeltem nem bántam volna, ha még pár centivel több, de ahogy hallom sok nőnek az meg már lehet túl nagy lenne, ha ezek az állítások komolyak. Szóval kezdem azt érezni, hogy tényleg olyan méretem van, ami a lehet legtöbbek számára tökéletes. (De persze nyilván ez sem mindenkinek.)
2021. máj. 10. 11:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Igen. Persze a valóságban. Itt a gyakorin nem.
2021. máj. 10. 12:05

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!