Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szűz popsit meddig érdemes tágítani első anális sex előtt?
Figyelt kérdés
Először még csak plugot gondoltam, vagy már első alakom után már tagitás után menjen a kuki? Kinek hogy volt?2021. máj. 9. 21:37
2/8 anonim válasza:
Én először maszti közben ujjaztam, aztán plug legközelebb. Mikor a pasimmal volt az első akkor ujjazás után berakta, az elsőnél csak 10 másodpercet volt bent.Másodszor már jobb volt.
N
3/8 anonim válasza:
Az a legjobb ha a kukitól tágul ki. Ezért szeretem a kezdőket. Imádom a az arcukat nézni ilyenkor.
4/8 A kérdező kommentje:
Ezt kinek írtad?
2021. máj. 9. 22:08
6/8 anonim válasza:
Sose tágítottam, egyszerűen elmentem kakilni anál előtt, majd kimostam a végbelemet zuhannyal (kvázi beöntés), ettől eléggé kitágult.
7/8 anonim válasza:
Csajfüggő is szerintem.
Nekem a barátnőm viszonylag könnyen tágul. Kb 5 percig 1 majd 2 ujjal ujjazom. Utána simán könnyen becsúszik a pénisz.
8/8 anonim válasza:
5 perc? Az neked könnyen tágul???
Az enyémnek egy ujj egyből becsúszik, persze síkosítóval, 5 mp után jöhet a második is és újabb 5 mp a farkam is!!!!!!!!!!!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!