Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mivel érdemes tágítani a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel érdemes tágítani a popsimat anál előtt? L

Figyelt kérdés
2021. márc. 13. 16:20
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
74%
Nézz meg egy Woodman castingot ;)
2021. márc. 13. 16:33
 2/12 anonim ***** válasza:
100%

Vegyél análplugot:)

Én pasi vagyok, de szeretem használni.

2021. márc. 13. 16:36
 3/12 A kérdező kommentje:
itt kioktattak hogy az nem arra való :D
2021. márc. 13. 16:38
 4/12 anonim ***** válasza:
83%
Én arra használom. Most is bennem van. Szeretem az anált. Izgató. Lányokkal izgat, vagy ha magamnak csinálom. Van dildóm is.
2021. márc. 13. 16:40
 5/12 anonim ***** válasza:
78%

Ez hülyeség, hogy az anál plug nem arra való. Azokat kifejezetten erre alkalmas alakúra készítik, hogy fokozatosan lehessen tágítani vele. Sokkal kényelmesebb kitágítás után az anál szex, mert sokkal fokozatosabban és több ideig lehet tágítani vele.

F

2021. márc. 13. 16:54
 6/12 anonim ***** válasza:
0%
A farkammal. Írok privit.
2021. márc. 13. 18:47
 7/12 érdeklődő35 ***** válasza:
70%
Az plug nem feltétlenül tágít, inkább hozzászoktat az érzéshez, hogy van benned valami. Persze hogy bekerüljön, ahhoz tágulnod kell. Ennyiben tényleg tágít. Esetleg análgyöngyöt próbálj, vagy a plugin közül olyat, aminek a nyaka vastag. Igaz úgy könnyebben kicsúszhat, de ahogy olvaslak, nem a tartás nélküli benntartás a cél
2021. márc. 13. 19:53
 8/12 anonim ***** válasza:
0%
kukimmal
2021. márc. 13. 20:09
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Hat a plug kimondottan tényleg nem tagitasra van, mert a vékony nyaka ami a bélgyuruknel van épp vékony és nem nagyon tagit. De azert mégis csak segít hozzaszokni a popsidnak ahhoz, hogy van ott valami. És igen, amire bekerul a vastag feje, azert már az is tágítja a feneked. Meg hát a vékony nyaka is. Igaz 1 centi csak, de hát az is tagot mégis. És a plugot is tudod ki be nyomni/húzni magadból, ugy hogy mar azzal is tudsz szépen játszani.

Lehet egy vastagabb folyamatosan vastagodo anal dildo célszerűbb lenne, de egy pluggal is szépen be tudod a popsidat törni.

Nem olyan drága egy plug. Próbáld ki kezdetnek nyugodtan. Nem vesztesz vele igazából semmit.

2021. márc. 13. 20:09
 10/12 anonim ***** válasza:
71%
Tágításra jó a plug is. Nem kell teljesen bedugni és hordani. Dildók inkább a farokra hasonlítanak, tompább végűek. Nem lehet olyan fokozatosan tágítani velük. Amúgy a közértben lehet kapni folyékony cukor pótlókat flakonban aminek nagyon vékony a teteje és fokozatosan szélesedik.. :)
2021. márc. 14. 03:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!