Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mivel érdemes tágítani a popsimat anál előtt? L
Vegyél análplugot:)
Én pasi vagyok, de szeretem használni.
Ez hülyeség, hogy az anál plug nem arra való. Azokat kifejezetten erre alkalmas alakúra készítik, hogy fokozatosan lehessen tágítani vele. Sokkal kényelmesebb kitágítás után az anál szex, mert sokkal fokozatosabban és több ideig lehet tágítani vele.
F
Hat a plug kimondottan tényleg nem tagitasra van, mert a vékony nyaka ami a bélgyuruknel van épp vékony és nem nagyon tagit. De azert mégis csak segít hozzaszokni a popsidnak ahhoz, hogy van ott valami. És igen, amire bekerul a vastag feje, azert már az is tágítja a feneked. Meg hát a vékony nyaka is. Igaz 1 centi csak, de hát az is tagot mégis. És a plugot is tudod ki be nyomni/húzni magadból, ugy hogy mar azzal is tudsz szépen játszani.
Lehet egy vastagabb folyamatosan vastagodo anal dildo célszerűbb lenne, de egy pluggal is szépen be tudod a popsidat törni.
Nem olyan drága egy plug. Próbáld ki kezdetnek nyugodtan. Nem vesztesz vele igazából semmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!