Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Rendszeresen análisan szexelők, éreztek-e bármi változást a feneketeknél?
Figyelt kérdés
Eleinte nem akartam, utána belementem, hogy próbáljuk ki. Azóta szinte minden nap csináljuk, minden várakozásomat felülmúlta. Kis puncinedvet szoktunk odakenni, első alkalommal is könnyen bement, pedig vastagabb pénisze van a páromnak.2021. máj. 9. 17:46
21/29 anonim válasza:
Volt barátnőm aki azt mesélte, h többször összefosta magát utána ☹🙃
22/29 anonim válasza:
1 éve még úgy fingottam hogy ppprrrr, most meg hogy pha.. !
23/29 anonim válasza:
12 eve csinalom hetente kb., Semmi bajom N
25/29 anonim válasza:
Én is imádom gyakran, nagy méretű dildóval, 8-10cm vastaggal, de nem volt semmi gond. Az ánusz kitud hatalmasra tágulni, de össze is záródik, nem tud tág maradni, szóval.
26/29 anonim válasza:
Tornáztatni kell a záróizmokat. Egyrészt, mert akkor rugalmas marad és a partneremnek is nagy élvezetet ad amikor rászorítok a farára. 60/F
27/29 A kérdező kommentje:
Milyen tornát csinálsz rá?
2021. máj. 15. 13:29
29/29 anonim válasza:
27 összeszoritom ellazítom a záróizmokat. ezt kb 10-15 percet csinálom. Amikor a barátom megkíván akkora könnyű behatolás elősegítésért ellazítom. Majd hallom, hogy közeledik a robbanás ideje akkor rászorítok és úgy tartom. Hatalmasat tud belém élvezni. Neki és nekem is jó érzés. Gumit nem használunk síkosítót az elsőnél. 60/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!