Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy idosebb ferfinek meddig tud "izgalmas lenni" ez?
Figyelt kérdés
Meddig izgalmas egy 18 eves lannyal a szex, hogyha nem tul aktiv az agyban?
Csak elmeleti kerdes!! Nem kell privat, itt valaszolj ha szeretnel.
2021. máj. 8. 21:42
1/19 anonim válasza:
Amíg el nem múl a friss hús varázsa.
2/19 A kérdező kommentje:
Es az meddig tart? :D
2021. máj. 8. 21:44
3/19 anonim válasza:
Az elélvezésig.
Ha csinos, vonzó a lány, akkor nagyon izgató, hogy 20 évvel fiatalabb lánnyal vagyok.
4/19 A kérdező kommentje:
Ugy ertem, hogy kb hanyszor fekudnetek le vele, anelkul hogy megunnatok.
2021. máj. 8. 21:45
5/19 anonim válasza:
Figyelj, 18 voltam én is meg a csaj is mikor először dugtam, ő volt az első barátnőm. Akkor minden egyes együttlétnél az a két perc misszionárius maga a menyország volt, pedig a csaj az égvilágon semmit nem csinált, csak a forró punciját adta nekem. Na mostmár nem lenne elég. 25f
6/19 anonim válasza:
Hát ha nagyon passzív a kicsike akkor hamar. De ha engedelmes, tehát passzív de teszi amit én akarok, nem húzódik el nem nyafog, akkor huzamosabb ideig is. De ha hangulattól függően arra vágynék hogy partner legyen ne csak egy tárgy alattam akkor megint csak hamar megunnám.
7/19 anonim válasza:
Megtanítanám minden jóra és mindjárt nem lenne unalmas hanem élvezetes 😊
8/19 anonim válasza:
Én akár 4× is lefeküdnék egy fiatal, szép alakú lánnyal
(Naponta!)
9/19 anonim válasza:
tanítanám, bevezetném a sokféle dologra, kielégíteném a kíváncsiságát
évekig eltarthat, ha jól csináljuk
44/F
10/19 anonim válasza:
Előbb - utóbb aktív lesz, és akkor már nem unalmas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!