Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ez ciki, vagy izgalmas? 22l
Van egy srác akivel tervezzük h együtt alszunk, de nálam sajna ezt nem tudjuk megoldani, ő meg mivel építkezik ezért az anyukájával él addig.
És meghívott hozzájuk h aludjak nála, úgy h az anyukája otthon lesz.
Ez egyszerre izgalmas, és kicsit ciki is szerintem.
Szerintetek?
Eddig csak az alap van lerakva :D
Dehogy🤦♀️
A hangok miatt érezném cikinek h hallaná az anyukája.
Meg az első együtt alvásnál még nem szeretnék az anyukájával találkozni
Aranyosak lehettek majd:)
Én emlékszem hogy akkor már (ez réges-rég volt) akkor én 25 voltam a a barátnőm 22 és már az első alkalmon túl voltunk de úgy értünk este haza hogy még a szüleivel nem találkoztam, és hát reggel is együtt voltunk a lánnyal , a szülők a ház alsó részén laktak, és a konyhában futottunk össze reggelinél és a lány eléggé ki volt pirulva, szóval egyértelmű volt a helyzet.. Minden attól is függ milyen az anyuka , mennyire diszkrét vagy laza, mondjuk az sem kellemes ha az ember megjegyzéseket kap..:) De amúgy nem vagytok gyerekek csak ugye én nem tudhatom hogy az anyuka mennyire félti a fiát "tőled" mennyire sem de szerintem próbáljátok meg, aztán ha esetleg kellemetlen lesz a dolog később ha együtt lesztek majd mindenki hozzászokik.. Csak ügyesen!
Ez cuki volt, csak h mi nem egy korosztály vagyunk.
A pasi 32 én 22 vagyok.
Azt mondta h az anyukája nem szólna semmit sem, de azért mégis tartok attól h összefutok vele a lakásban.
Így tanácstalan vagyok, de köszönöm az értelmes hozzászólásokat 😊
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!