Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt már travi barátnője valakinek?
Figyelt kérdés
Van egy ilyen csaj akivel járogatunk, ő a hétköznapokban is lányként él a személyiben is nőként van nyilvántartva, de kicsit félek attól, hogy komolyabb kapcsolatba kezdjek vele. Az ilyen travi csajok nem mennek át túlságosan pasiba egy idő után? Nem akar majd megdugni meg ilyenek?2021. máj. 8. 10:45
2/7 anonim válasza:
Mégis mit akarnál tőle ha fütyije van?
Lehet csak szopnod kell rendesen.
3/7 anonim válasza:
Huhh egy ilyen csaj kéne nekem is
4/7 anonim válasza:
Én mint szintén életvitelszerűen lányként élő transzlány írom, én (és szerintem a legtöbb hozzám hasonló MaleToFemale) teljes értékű női szerepre vágyom mind szexuálisan, mind kapcsolat, mind életvitel terén.
Azaz nem, bár fiú nemi szervem van, fel sem merül bennem a gondolat hogy "aktív" szerepet vegyek fel, azaz úgy használjam ahogy egy fiú használná.
Attól nem zárkózom el hogy kölcsönösen leszopjuk egymást, de annál messzebb a saját fiú nemiszervemmel nem mennék az biztos.
6/7 anonim válasza:
Az nem nő , ahogy a csirke sem kuplung .
7/7 anonim válasza:
#4-es
Szerintem a 'transzlányság' sem egyféle. Létezik olyan transzlány, aki meg csak lányokra vágyik azután is, hogy átalakult nővé... (transzleszbikus)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!