Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogy lehet azt elfogadni hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy lehet azt elfogadni hogy nem tudok csajozni, emiatt lehet sosem fogok női test közelébe kerülni?

Figyelt kérdés

Nekem nem modell alkatú lányok kellenek átlagos is bőven elég csak szeressük egymást. Mások szerint nem vagyok ronda, meg azért sem lehetek ronda mert netről találtam már egy tok szép, formás lányt, de csak 1 szex volt.

Barátnőt szeretnék de csak simán szex is jó lenne. De tényleg nem tudok ismerkedni ezért lehet sosem lesz senkim, nagyon félénk vagyok amúgy is a lányoknál meg még inkább.

Barátnőt szeretnék mert az lehet az igazi, de nem tudom elképzelni hogy lesz e valaha. 25 vagyok és 1x szexeltem csak.

Hogy lehet abba beletörődni hogy lehet sosem lesz már többet szexben részem, meg szerelemben?

2021. máj. 8. 10:27
 1/6 anonim ***** válasza:
82%

Ne fogadd el, tegyél ellene.

Akár menj el egy pszichológushoz, hogy tanácsot kérj tőle, kezdj olyan dolgokba, amiben jó vagy hogy önbizalmat szerezz, és legyen hobbid.

Ezen mind lehet változtatni, a szociális készségek is fejleszthetők. De semmiképp ne zárkózz el.

2021. máj. 8. 10:39
 2/6 anonim ***** válasza:
54%
Ne törődj bele hogy nem lesz baratnőd.Ne aggódj rád fog talalni a szerelem.
2021. máj. 8. 10:46
 3/6 anonim ***** válasza:
51%
Mit tettél érte hogy legyen csajod, azon kívűl hogy itt picsogsz?
2021. máj. 8. 11:00
 4/6 Csicuki ***** válasza:
0%

Mi az hogy nem tudsz ismerkedni??? Nem tudod hasznalni a tindert vagy a badoot? Ès randira hívni a lányokat vagy mi??? Ha igazan akarnál akkor lenne barátnőd mert próbalkojznál...

21N

2021. máj. 8. 11:04
 5/6 anonim ***** válasza:
32%

Undorodom a "csajozni" szótól. Most dugni akarsz vagy párt találni?

Egyébként meg mi van a társkeresőkkel?

2021. máj. 8. 11:21
 6/6 anonim ***** válasza:
33%
nekem sincs senkin sok-sok éve, de egy dolog tuti nem segít ezen: a picsogás
2021. máj. 8. 11:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!