Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nádai Anikót mennyire tartjáto...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nádai Anikót mennyire tartjátok vonzó,szexinek?

Figyelt kérdés

Tízes skálán mennyire jön be nektek?Ágyba vinnétek ha lenne rá lehetőség?

Mivel személyes kötődésem is van hozzá így kíváncsi lennék hogy az ittenieknek hogyan vélekednek róla ha csak a külsejét vesszük?

Mert máshol úgy tudom eléggé megoszlanak a vélemények róla,nem igazán értem miért de lehet csak én vagyok elfogult vele kapcsolatban:)Pedig kevés jobb nőt kívánhat magának egy pasi:)

2021. máj. 7. 08:48
 1/10 A kérdező kommentje:
2021. máj. 7. 08:49
 2/10 anonim ***** válasza:

Szerintem helyes, aranyos, kihozta magából amit lehetett, teljesen rendben van.

Valamiért úgy vagyok vele, hogy olyan kis ártatlankának tűnik, hogy biztosan beszélgetnék vele ha egyszer valamilyen ügyben találkoznunk kellene, de nem erőltetnék semmi többet. Igazából szerintem ő maga is inkább az ilyen félceleb félmacsó férfiakhoz vonzódna valahonnan a közéletből és talán így is van jól.

2021. máj. 7. 09:15
 3/10 anonim ***** válasza:
52%
Orba szájba xd
2021. máj. 7. 09:26
 4/10 anonim ***** válasza:
51%
jó csaj, de feleslegesen sok rajta a máz, szerintem reggel ébredés után is jó csajnak tűnne
2021. máj. 7. 10:11
 5/10 anonim ***** válasza:
Ha a külsejét nézzük, nagyon szé, csinos nő, vonzó nagyon. Amíg a villában volt, a személyisége is tetszett, utána már nem követtem annyira, gondolom ő is ilyen hülye celeb lett. De a külseje nagyon jó.
2021. máj. 7. 10:41
 6/10 anonim ***** válasza:
Az hogy kiverted rá, még nem személyes kötődés, csak mondom.
2021. máj. 7. 13:13
 7/10 anonim ***** válasza:
9/10, nagyon szexi, dugnám mindenképp
2021. máj. 7. 14:40
 8/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nagyon jó csaj, dugnám.
2021. máj. 7. 15:43
 9/10 anonim ***** válasza:
9
2021. máj. 7. 16:58
 10/10 anonim ***** válasza:
6.
2021. máj. 8. 08:06

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!