Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
34 éves vagyok és szűz.Van még esélyem elveszíteni?
F/38 vagyok még soha nem volt szexuális kapcsolatom senkivel
Gyakran próbálkozok a lányoknál de mire oda kerül a sor vagy én vagy ő gondolja meg magát
Talán kicsit félek is az egésztől
Van valaki hasonló cipőben? Mi lehet rá a megoldás ? Vagy szűzen fogok meghalni ?
Kb 20 éve nem jön össze.
Ez alatt a 20 év alatt mit változtattál? Mert az eddigi módszered nyilván nem működik.
Ha továbbra is így csinálod, akkor továbbra sem lesz esélyed.
Btw, változtatni nem 30 felett kell, hanem 1-2 év után, ha nem megy
Neked nem a kinézeteddel van a baj.
Az eszeddel.
:DDD
Kedves kérdező, én is arra biztatlak, hogy ne add fel. Igenis van esélyed elveszíteni, van esélyed a boldogságra. Mert úgy érzem, te társra is vágysz, nem csak egy könnyű félórára.
Mindenképp fontos lenne kideríteni, h mi az oka, hogy nem sikerült, és azzal foglalkozni(mond el, ha nem esik nehezedre, és tudod, engem érdekel). Tapasztalataim szerint vagy vallási okai lehetnek, vagy óriási önbizalomhiány. De egyik sem olyan mérvadó, hogy ne lehessen ezt leküzdeni.
Hívő fiúk-lányok is párra lelhetnek, vannak erre netes társkeresők, és közösségek is, ha másként nem megy. Ha pedig önbizalomhiánnyal küzdesz, akkor azt is le lehet küzdeni. De hidd el, képes vagy rá sőt , talán okod sincs, hogy ezt érezd.
Szeretnék azért személyes példával is biztatni téged. A barátom 28 éves volt, amikor elvesztette a szüzességét, és néhány évig együtt volt azzal a lánnyal.
Majd találkoztunk. Csodálatos férfi, szimpatikus, vonzó, okos, szenvedélyes. Csak egyszerűen nem jött neki össze hamarabb. Nála egyébként mindkét dolog miatt nehezen sikerült párt találnia. Egyrészt hívő, és monogám típus is, tehát egyéjszakás kalandokban sosem gondolkodott, még ha sokszor tűnt volna ez az út egyszerűbbnek is, illetve erős önbizalomhiánnyal is küzdött, mert kamasz és fiatal felnőtt korában sok elutasításban volt része, ami rombolta az önbecsülését.
De hálás vagyok, hogy megtaláltuk egymást. Én magam is monogám típus vagyok, előtte csak két barátom volt, de ők együtt sem voltak már csak olyan jó szeretők sem, mint ő, pedig mindketten tapasztaltak voltak, és ahogy szokás, tízen évesen csajoztak, szexeltek stb.
Csak azért hoztam ezeket a saját tapasztalatokat, hogy biztassalak. És egyébként ismerek másokat is, akik sokáig szüzen éltek, csak nem szaporítom tovább a szót.
Hidd el, nem vagy értéktelenebb, vagy kevesebb. Bár nem vagy húszas éveidben, de nem maradtál még le semmiről.
Kívánom, hogy a megfelelő, szeretetteljes lányt találd meg.
Az egyéjszakás kalandra én nem biztatnálak, már csak azért sem, mert bár nem tudni rólad semmit, de gondolom, ha akartad volna, ezt már rég megugrottad volna.
N34
Most arra vársz hogy itt megszán valaki.
Esetleg egy homi az megteszi neked és rendbe leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!