Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
34 éves vagyok és szűz.Van még esélyem elveszíteni?
Figyelt kérdés
F/38 vagyok még soha nem volt szexuális kapcsolatom senkivel
Gyakran próbálkozok a lányoknál de mire oda kerül a sor vagy én vagy ő gondolja meg magát
Talán kicsit félek is az egésztől
Van valaki hasonló cipőben? Mi lehet rá a megoldás ? Vagy szűzen fogok meghalni ?
2021. máj. 6. 12:55
1/20 anonim válasza:
Te is?
Én is szűz vagyok 44 évesen.
Tényleg, ha a keresztény papok nyugdíjba mennek akkor már szexelhetnek? :D
2/20 anonim válasza:
"34 éves vagyok"
"F/38 vagyok"
Kamu vagy.
3/20 anonim válasza:
A legkézenfekvőbb fizetni érte. Nekem nagyon fontos lenne, hogy legyen egyáltalán részem benne és nem foglalkoznék vele, hogy most egy prostihoz mentem. Persze ha súlyos ellenérzéseid vannak akkor semmiképp, mert lehet, hogy rosszabbul éreznéd magad utána.
4/20 anonim válasza:
Most akkor 34 vagy 38? Mondjuk a kérdés szempontjából teljesen lényegtelen.
5/20 anonim válasza:
Hat ha ennyi idősen meg tényleg nem tudtál szerezni egy nőt, akkor tényleg menj el egy fizetoshoz. Kétszer háromszor elmesz, beletapasztalsz kicsit a sexbe és az önbizalmad is feljavul talán. Csak vedekezz kérlek és ne nyald ki a prostit a betegségek miatt, mint nem rég volt itt egy srác.
6/20 A kérdező kommentje:
Most látom hogy a részletes leírásban félre nyomtam 34 éves vagyok! De szerintem a lényegen nem változtatt
2021. máj. 6. 13:05
7/20 anonim válasza:
persze, van esélyed.
mondjuk ha eddig is próbálkoztál, de nem sikerült, akkor biztosan van valami gond veled, vagy azzal, ahogy ismerkedsz. szóval ki kéne deríteni, mi a gond, ha meglelki dolog áll a háttérben, akkor elmenni pszichológushoz, mert ha eddig nem oldódtak meg magától a gondjaid, magultól kis eséllyel fognak
8/20 anonim válasza:
Keress egy gátlásosabb, kövér szűz lányt és meg van oldva.
9/20 anonim válasza:
Ha ennyire reménytelen vagy fizess.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!