Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan lehet lerövidíteni azt az időt, amíg elmegyek szex közben? 30f
Figyelt kérdés
Sajnos elég későn vesztettem el a szüzességem.
Talan ezzel összefüggésben, sokszor egy óráig, másfél óráig is eltart, hogy elmenjek, amikor akció van.
A barátnőm arra panaszkodik, hogy ez túl sok idő neki. De mivel emiatt ritkább az alkalom, úgy érzem, hogy egy ördögi körbe kerültem.
Van arra valami módszer, amivel sikerülne hamarabb is befejeznem?
2021. máj. 5. 17:56
11/13 anonim válasza:
én is nő vagyok de nem szeretem amikor órahosszákig tart a dolog :)
jobban szeretem a rövidebb minőségibb együttlétet
12/13 anonim válasza:
A minőségi az lehet hosszú is😊 hacsak az elojatekot nézzük, és szeretünk egymással foglalkozni akkor az elnyulik, és nem lesz 10-15 perc,hanem minimum 30-60p
13/13 anonim válasza:
mindenki mas :D nem tudok erre mast mondani tökéletes a szex nagyon élvezem minden percét és talan így hogy nem órákig tart még jobban :D
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!