Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Általában milyen ruhát kell viselnetek sub-ként? Milyen ruhát szokott a domotok kérni? (Már amikor van ruha rajtatok)
Figyelt kérdés
2021. máj. 5. 15:01
1/14 anonim válasza:
2/14 anonim válasza:
Ugy kel öltöznöm mint egy rib,anc
Magassarkú, szoknya, ilyenek 20/l
3/14 anonim válasza:
Te, mint 18 éves fiú, a hetero kategóriában, ilyen csajnak öltöznél be? Vagy a képeken nem lányok vannak?
4/14 anonim válasza:
Neem. Lánynak öltözött fiúk 😄
Japánban trapnak hívják őket. De csak a hálószobában. Ott a lány a domináns tehát vonz a dolog hogy én meg "lányosabb" legyek😅
5/14 anonim válasza:
Értem...
Köszönöm a felvilágosítást!
6/14 anonim válasza:
A domom főleg a fekete,csipkés alsóneműket szereti,főleg a tangát
7/14 anonim válasza:
Ez függ hogy milyen szerep játékban vagyunk, de álltalában a kedvence ha szatén selyem ruhát veszek fel, akár egyrészest vagy akar szoknyát csini blúzzal :)
27L
8/14 anonim válasza:
Általában meztelenül kell lennem, akkor is ha vendégeket hív.
Esetleg combfix, feszes miniszoknya és kis áttetsző top (persze fehérnemű nélkül)
9/14 anonim válasza:
mini rakott szoknyát és csipkés - fodros felsőt kell viselnem sub nőként a hajam meg be kell fonnom
10/14 anonim válasza:
Én a hajad magam fonnám be! :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!