Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Barátom úgy szeretné csinálni...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom úgy szeretné csinálni hogy ne legyen előtte semmi, ez normális?

Figyelt kérdés

Úgy akarja hogy előtte ne legyen se szopás se nyalás és sikositot se használjunk. Azt mondta csak érdekli milyen így.

Ez nem lenne nekem nagyon fájdalmas?

2021. máj. 5. 10:03
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
20# Nagyon tuti a neved 😄👍
2021. máj. 5. 12:00
 22/34 anonim ***** válasza:
0%
Most nyomjátok itt ezt a fájdalmat okozni meg egyéb hülye dumákat.... egy kis ujjazás egy kis simi és már a csaj alatt van a niagara vízesés... ezt a sikosítót meg.... ugye tudjátok, hogy azért egy közepes nedvesedésnél már csúszik minden :D
2021. máj. 5. 12:16
 23/34 anonim ***** válasza:
100%

#22 semmi simi, ujjazás, a kérdező azt írta, semmi előzmény. Ha semmi előzmény, akkor nincs kicsi sem, nemhogy közepes nedvesedés. Főleg ha olyan típus, akit fel kell izgatni.

#20 bizonyára a srác be lenne indulva, előváladék pl, mert különben nem fantáziálna ilyesmiről. Csak azt nem veszi számításba, hogy a másik félnél semmi "előkészület" nincs, az valszeg neki sem lesz jó. Mintha a lány szeretne szexelni, de a srác nincs ott agyban, és nem áll fel neki. Így képtelenség.....

2021. máj. 5. 12:27
 24/34 anonim ***** válasza:
23- igazad van most már látom a kommentek között... a srác úgy akarja hogy ne legyen nedves.... ez esetben a srác is egy gyökér, mert neki is fájna :D
2021. máj. 5. 12:31
 25/34 SzabadMakkalSzépAzÉlet ***** válasza:

22: van az úgy, hogy kell a síkosító.

Exemmel nem tudtam síkosító nélkül gumiban szexelni. Kellemetlen volt neki.

2021. máj. 5. 12:37
 26/34 anonim ***** válasza:
#25 persze, hogy kell, L vagyok én is. Csak #22 hozzászólására reagáltam :-) Hogy a kérdező azt mondja, a barátja se előjáték, se síkosító - nélkül akarja.
2021. máj. 5. 12:46
 27/34 A kérdező kommentje:
Hát ki próbáljuk aztán lehet mindkettőnknek fáj és többet nem csináljuk.
2021. máj. 5. 14:16
 28/34 anonim ***** válasza:
Akkor lehet kicsesz msgával, mert ha nem vagy egyáltalán nedves, szerintem neki se lesz valami kellemes. Kidörzsölheti.
2021. máj. 5. 15:08
 29/34 SzabadMakkalSzépAzÉlet ***** válasza:
28: tuti, hogy kidörzsöli. De vannak olyanok, akik ezt az érzést szeretik
2021. máj. 5. 15:11
 30/34 A kérdező kommentje:
Nem tudom csak ki akar próbálni dolgokat hogy feldobja a szexet mert már régóta együtt vagyunk.
2021. máj. 5. 15:33
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!