Miért lehet az, hogy az Apple nem szeretne végre egy normális, androidra hasonlítú interface-t csinálni a hívásnak?
Egyrészt fejlesztés kérdése, ami költség, másrészt a telefont manapság 1%-ban használják valóban telefonálásra, így a fejlesztési forrásokat nem a hívások felépítésére fogják fordítani.
Másrészt pedig így, hogy csak az a főablak, mindig felül van, azaz priorítás miatt pl. nem szakíthatja meg semmi a hívást, nem fagyhat le hívás közben, míg hallom, olvasom, hogy droidnál sok esetben történik ilyen, hogy lefagy hívás fogadáskor, nem lehet felvenni, stb.
Azaz a gyári alap funkciók így folyamatosan a memóriában maradhatnak, mert pici helyet foglalnak... ha ezt bővítenék új funkciókkal, már memória fogytán esetleg kilövésre (kill) kerülhet a tárcsázó és a bejövő hívás késve szólal meg, stb.
Szóval részben lustaság részükről, részben pedig tisztelik a stabil működést, amibe nem akarnak belepiszkálni.
"a telefont manapság 1%-ban használják valóban telefonálásra"
Én 90%-ban telefonálásra használom...
nyomsz egy home gombot és ugyanúgy megy a hívás
wow
max kihangosítod elötte és ugyanúgy tudsz netezni közbe
megint egy idióta kérdésre kellet válaszolnom
Kedves kérdező!
Ezért van minden nap legalább 10 x, hogy "milyen telefont vegyek?"
Bevallom, nekem mind a kétfajta van, de még mindíg nem tudtam eldönteni, melyiket használjam? Napközben ios, este játékra android. A SIM az iOS ban van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!