Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Miért lehet az, hogy az Apple...

Sándor Tamara kérdése:

Miért lehet az, hogy az Apple nem szeretne végre egy normális, androidra hasonlítú interface-t csinálni a hívásnak?

Figyelt kérdés
Értem itt többet között azt, hogy ne csak azon opcióink legyenek, hogy vagy felveszem, vagy leteszem, hanem mondjuk csak egy kis ablakban jelenne meg a hívás, és akkor simán lehetne a hívás mellett bármit csinálni. Köszi a választ, ha bárki bármit tud a témáról. Jelenleg beta iOS 13.1 fut a telefonomon, egyenlőre semmi jó hír.

2019. szept. 1. 12:00
 1/8 Mr. V. ***** válasza:
24%

Egyrészt fejlesztés kérdése, ami költség, másrészt a telefont manapság 1%-ban használják valóban telefonálásra, így a fejlesztési forrásokat nem a hívások felépítésére fogják fordítani.

Másrészt pedig így, hogy csak az a főablak, mindig felül van, azaz priorítás miatt pl. nem szakíthatja meg semmi a hívást, nem fagyhat le hívás közben, míg hallom, olvasom, hogy droidnál sok esetben történik ilyen, hogy lefagy hívás fogadáskor, nem lehet felvenni, stb.

Azaz a gyári alap funkciók így folyamatosan a memóriában maradhatnak, mert pici helyet foglalnak... ha ezt bővítenék új funkciókkal, már memória fogytán esetleg kilövésre (kill) kerülhet a tárcsázó és a bejövő hívás késve szólal meg, stb.

Szóval részben lustaság részükről, részben pedig tisztelik a stabil működést, amibe nem akarnak belepiszkálni.

2019. szept. 1. 12:25
 2/8 A kérdező kommentje:
Értem amit leírtál, köszönöm szépen a gyors és precíz választ. Viszont remélem, hogy kicsit a vásárlók szempontját is megnézik, és megpróbálnak egy közép útat találni, mert nem én vagyok az egyetlen, akit ez a "hiány" bosszant.
2019. szept. 1. 13:20
 3/8 anonim ***** válasza:
60%
Ez olyan lenne a kiskutyáknál, hogy időnként jó lenne, ha nyávogna is. Hát nem fog!
2019. szept. 1. 17:36
 4/8 Szirty ***** válasza:
70%

"a telefont manapság 1%-ban használják valóban telefonálásra"

Én 90%-ban telefonálásra használom...

2019. szept. 1. 18:47
 5/8 anonim ***** válasza:
43%

nyomsz egy home gombot és ugyanúgy megy a hívás

wow

max kihangosítod elötte és ugyanúgy tudsz netezni közbe

megint egy idióta kérdésre kellet válaszolnom

2019. szept. 3. 19:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó, akkor sajnos nem értetted a kérdést. Nem akarom felvenni a telefont, viszont kinyomni sem. De közben mégis akarom használni. Jelenleg ilyen lehetőség nincs iOS-re
2019. szept. 3. 23:37
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Kedves kérdező!

Ezért van minden nap legalább 10 x, hogy "milyen telefont vegyek?"

Bevallom, nekem mind a kétfajta van, de még mindíg nem tudtam eldönteni, melyiket használjam? Napközben ios, este játékra android. A SIM az iOS ban van.

2019. szept. 4. 16:54
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Szoftveresen nem minden oldható meg iOS-en. Nem véletlenül nincs benne például Messenger chatfej, ahhoz hasonlóan kellene kialakítani a hívásos dolgot is. Az operációs rendszerek zártsága sokszor okoz problémát.
2019. nov. 3. 19:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!